Atpakaļ uz nra.lv

Kubasova apprecējusies ar Vīķes-Freibergas bijušo miesasargu

tautaruna.lv 4.septembris 2018, 14:31
 
Instagram
Kamēr Simonas Kubasovas kāzas tika plaši atspoguļotas medijos, māsas Diānas laulība gan atrodas zem bieza noslēpumu plīvura.
''Es neko nekomentēšu.''

Kā ziņo žurnāla ''Privātā Dzīve'' publikācijā ''Latviešu skaistules slepenā dzīve'', skaistumkonkursu laureāte apprecējusies pērn Francijā, bet šī gada 27.augustā ar vīru noslēgusi laulību līgumu.

Tiesa, Kubasova sociālajos tīklos par savām attiecībām nav ziņojusi vispār neko.

''Es neko nekomentēšu,'' žurnālam paziņojusi Kubasova.

Izrādās, ka par 29 gadus vecās Kubasovas vīru kļuvis apsardzes uzņēmuma ''TM Security'' īpašnieks Mārtiņš Tenbergs. 39 gadus vecais vīrietis ir bijušais Vairas Vīķes-Freibergas miesassargs.

Medijos par Tenbergu atrodama skopa informācija. Pirms vairākiem gadiem Pietiek.com viņu nodēvēja par ''oligarhu'', kurš ar čečenu kopienas Latvijā līderi Bislanu Abdulmuslimovu dalījuši biznesa sfēras, restorānā Rīgā vicinot šaujamieročus. Abi gan vēlāk Dubaija salīguši mieru.

''Mārtiņš bauda nedalītu cieņu savu bijušo bokseru, algotņu un specvienību kareivju acīs. Viņš nedzer, nepīpē, katru rītu skrien krosu, peld pāri Lielupei, nebaidās no ''body contact'' un ''māk kārtot lietas'','' savulaik puaro.lv rakstīja Jurģis Liepnieks. ''Par to, ka Mārtiņš Tenbergs nepārprotami ir ekstraordināra personība, liecina ne tikai viņa gluži vai apbrīnojamie biznesa panākumi. Viņa iespaidīgais sakaru loks liecina, ka Mārtiņam piemīt personiskas īpašības, kas ļauj dibināt un uzturēt attiecības ar šīs valsts visbagātākajiem un veiksmīgākajiem, vienlaikus operējot pelēkajā zonā, kurā neiesvaidītajiem ne vienmēr saprotamā veidā pārklājas un saplūst valsts drošības iestāžu, kriminālo struktūru un legālā apsardzes biznesa sfēras.''

2016.gadā mediji ziņoja, ka Tenbergs kļuvis par Sandras Sondores-Kukules miļāko, bet Diāna Kubasova tikko kā bija apprecējusies ar Apvienoto Arābu Emirātu uzņēmēju Nasiru Afzalu.

Abas attiecības bez liekas publicitātes beigušās un abi ātri vien apprecējušies.

Kā zināms, Diānas jaunākā māsa Simona šogad mija gredzenus ar indiešu izcelsmes uzņēmēju no Barbadosas - Radžu Prakašu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas