Atpakaļ uz nra.lv

Atklājas, ka mūziķa Mārtiņa Freimaņa dzīves pēdējie mirkļi bija baisi

tautaruna.lv 4.septembris 2018, 12:15
 
F64
Nedaudz vairāk kā 7 gadus pēc Mārtiņa Freimaņa nāves nākusi klajā Daigas Mazvērsītes biogrāfiskā grāmata par Mārtiņu Freimani, kurā, tostarp, atklājās baisi fakti par Freimaņa pēdējiem dzīves mirkļiem.
Slimnīcā skats pavērās bēdīgs. Mūziķim tika šļircinātas zāles, kas neuzsūcās, bet veidoja tūsku.

Izdevums "Kas Jauns" pārpubublicē dažus fragmentus no grāmatas, kuros atklājas, cik baisas bija Freimaņa dzīves pēdējās dienas.

"Slimnīcā skats pavērās bēdīgs. Mūziķim tika šļircinātas zāles, kas neuzsūcās, bet veidoja tūsku. Kājas uzpampušas kā bluķi, un nekādas masāžas nelīdzēja. Beigās medikamenti pat sulojās ārā no pirkstiem, nieres kā nesāka, tā nesāka strādāt. Beigās vairs Mārtiņš neļāva pievienot sistēmas. Nākotne viņam bija skaidra," teikts grāmatā.

Tāpat grāmatā minēts, ka Mārtiņš slimnīcā ļoti strauji novecoja un dažas dienas pirms nāves viņš esot izskatījies pēc "septiņdesmitgadīga večuka".

Jāatgādina, ka 2011. gada 18. janvārī Freimanis smagas elpceļu saslimšanas dēļ tika ievietots Latvijas Infektoloģijas centrā, kur 2011. gada 27. janvārī plkst. 1.20 mira. Kā sākotnējie nāves iemesli tika minēta elpceļu saslimšana, bet vēlāk atklājās, ka Freimanis miris no vispārējas organisma intoksikācijas, kuras galvenais cēlonis bija akūts toksiskais hepatīts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas