Atpakaļ uz nra.lv

Markus Riva dalās savā pieredzē par augstāko izglītību

tautaruna.lv 28.augusts 2018, 14:05
 
f64
Populārajam latviešu dziedātāja Markum Rivam nav augstākās izglītības, un TV3 raidījumā “Slavenību padomu aģentūra” viņš dalās savā stāstā par ausgtāko izglītību.

Mūziķis atzīst - tā kā viņa mamma bijusi latviešu valodas skolotāja, ģimene cerējusi, ka dēls iegūs vismaz bakalaura grādu. Tomēr kādu laiku pamācījies Latvijas Mūzikas akadēmija un pēc tam sabiedriskās attiecības Riva tā arī nav ticis pie augstākās izglītības.

Augstskolas solu deldēšanas vietā mūziķis izvēlējās dzīvi Amerikā, kur viņš pēc paša domām ieguvis lielāku dzīves pieredzi nekā mācoties kādā universitātē.

“Ja tu zini, ko tu dzīvē gribi sasniegt un vari sasniegt, tad, ja tu daudz strādāsi, ne vienmēr tas diploms ir vajadzīgs,” teic Riva.

Tajā pašā laikā mūziķis saka - no viņa stāsts tomēr nav tas labākais piemērs. Viņš arī atzīst, ka pats apsver domu par tālākām mācībām, bet uzsver, ka tas nav “papīra” dēļ.

Markus Riva šogad piedalījās Latvijas Eirovīzijas atlasē, taču ceļazīmi uz Portugāli tā arī neieguva. Tāpat Riva šogad turpinās vadīt šovu “X Faktors”.

Nesen Riva laida klajā savu jaunāko hitu “Svadhisthana”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas