Atpakaļ uz nra.lv

Megana Mārkla izvirza nosacījumus, pēc kuru izpildes atkal gatava runāt ar tēvu

tautaruna.lv, Rita Lazda 15.augusts 2018, 21:18
 
SCANPIX
Kopš maijā notikušajām Lielbritānijas prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas kāzām mediji aktīvi seko līdzi tam, kā pēc skaistā notikuma mainījušās Saseksas hercogienes attiecības ar pašas ģimeni. Kā zināms, tad jau vairākus mēnešus viņa nav sarunājusies ar savu tēvu Tomasu, tomēr kāds tuvs viņas draugs medijiem atklājis, ka, izpildot divus nosacījumus, viņas tēvs atkal var cerēt tikties ar meitu, lai aprunātos par viņas jauno dzīvi.
Vairākus mēnešus Saseksas hercogiene Megana ir vairījusies komentēt tēva rīcību.

74 gadus vecais Tomass Mārkls, kurš veselības problēmu dēļ neieradās uz maijā notikušajām meitas kāzām, vairākkārt intervijās nav slēpis, ka uzskata, ka viņa meita pēc laulībām ir nelaimīga, un karaliskās ģimenes pārstāvji viņai liedz sazināties ar tēvu. Turklāt izrādās, ka pēc Meganas tēva stāstītā, viņa meita pieprasījusi, lai viņš pārtrauc sarunāties ar otru savu meitu Samantu, kas jau vairākkārt nav kautrējusies kritizēt slaveno māsu.

Vairākus mēnešus Saseksas hercogiene Megana ir vairījusies komentēt tēva rīcību, tomēt tagad kāds tuvs viņas draugs, kurš vēlējies palikt anonīms norādījis, ka ir divi nosacījumi, pēc kuru izpildes dāma ir gatava atkal tikties un sarunāties ar Tomasu.

"Viņa vēlas, lai tēvs respektē viņas jauno ģimeni un ar cieņu komunicē ar viņiem, kā arī, lai tēvs beidzot izvairās runāt ar medijiem par ģimenes privāto dzīvi," drauga teikto citē "The Mirror".

Meganas draugs arī uzskata, ka Tomass patiešām vēlējies sazināties ar meitu, viņš būtu aprunājies ar Saseksas hercogienes māti Doriju, kurai ir brīva pieeja saziņai ar meitu.
Jau vēstīts, ka šī gada 19.maijā ASV kino aktrise Megana Mārkla apprecējās ar 33 gadus veco Lielbritānijas princi Hariju. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas