Atpakaļ uz nra.lv

Reiniks pastāsta par savām nedienām ar policiju

tautaruna.lv 8.augusts 2018, 17:29
 
Emīls Desjatņikovs/ F64 Photo Agency
Latviešu mūziķis Lauris Reiniks, kurš ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, mikroblogošanas vietnē twitter pastāstījis par neparastu situāciju, kas viņam gadījusies darba laikā.

Mūziķis mikroblogošanas vietnē twitter vēsta, ka darba laikā viņam nācis komunicēt arī ar pašvaldības policiju. Spriežot pēc ierakstā minētās informācijas, iespējams, L.Reinikam nācies sniegt policijai informāciju par kādu situāciju.

Policista atbilde pārsteigusi mūziķi.

"Es neko nezinu, es esmu pasākuma vadītājs un dziedātājs šeit", likumsargiem pausto citē Lauris. Tiesa, policista atbilde pārsteigusi mūziķi. "Nē, jūs esat autozaglis un mūsu mašīnu lūdzam neaiztikt," atbildējis kārtības sargs.

Iespējams, policists L.Reiniku asociējis ar viņa atveidoto personāžu seriālā "Viņas melo labāk", kur mūziķis iejuties bandīta Igora jeb Zoba tēlā.

Tāpat mākslinieks turpina filmēties Māra Martinsona komēdijā "Jaunā gada taksometrs." Filma stāsta par aizraujošiem notikumiem Vecgada vakarā, kad taksometra vadītājam jānogādā cilvēki visdažādākajās Rīgas vietās, kur tie sagaidītu un nosvinētu gada svinīgāko nakti. Šeit Laurim Reinikam uzticēta galvenā loma- viņš ir taksometra vadītājs Andrejs, kurš nakts gaitā piedzīvo neparastas situācijas, kļūstot par kaut ko vairāk nekā tikai šoferīti.

Informācija Nacionālā Kultūras centra mājas lapā liecina, ka filma pie skatītājiem nonāks jau šī gada beigās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas