Atpakaļ uz nra.lv

No mākslinieces Ievas Rubenes bankas konta 3 dienu laikā nozagti 690 eiro

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 4.augusts 2018, 10:30
 
Ingrīda Punka, Vakara Ziņas
Piektdien sociālajā tīklā Facebook gleznotāja un bijusī skaistumkaraliene Ieva Rubene aicināja savus sekotājus būt vērīgiem. No viņas konta trīs dienu laikā pazudusi ievērojama naudas summa.

"Sagurusi esmu, bet nu ne tik, lai nepamanītu 690 eiro zādzību no sava konta... Diezgan traki, Facebook Ads nozadzis 690 eiro 3 dienu laikā no mana konta par it kā reklāmu, ko nekad neesmu pirkusi, ne veidojusi, nerunājot par to, ka pēdējos mēnešos esot ar mazo, laika lapā pat ieiet nav bijis," raksta māksliniece, kamaniņu braukšanas trenera Mārtiņa Rubeņa sieva Ieva.

Pirmajā dienā no konta noskaitīti 250 eiro, bet pēc divām dienām vēl 440 eiro. Māksliniece atzīst, ka nezina, kā rīkoties šajā situācijā - vērsties policijā vai pašu spēkiem vērst notikušo par labu.

"Facebook gluži vienkārši pasaka, ka nevar palīdzēt, lai raksta hakeru apkarošanas nodaļai. Bankā karti nobloķēju. Izskatīšana bankā varot aizņemt līdz 60 dienām un naudas atgriešana, ja tāda vispār notiek, līdz 6 mēnešiem. Zog gaišā dienas laikā!" raksta Ieva Rubene, lūdzot dalīties ar viņas ierakstu, lai citi, kuri uztur savas Facebook lapas, pārbauda savus bankas kontus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas