Atpakaļ uz nra.lv

Valters Frīdenbergs: Ar vecākiem man ir minimāls kontakts. Pazīstami esam

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 27.jūlijs 2018, 12:15
 
Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
Pēc pārbaužu veikšanas un ķīmijterapijas procedūrām no Vācijas atgriezies un jau pāris mēnešus Latvijā sastopams Valters Frīdenbergs. Sabiedrība iesaistījās līdzekļu vākšanā, lai palīdzētu Valteram tikt galā ar ļauno slimību. Sarunā ar žurnāla "Santa" žurnālisti Lauru Dumberi, Valters atklāj, kuri ir viņa tuvākie cilvēki un, kā viņu izaudzināja vecvecāki.

Tuvākie cilvēki, kuri atbalsta Valteru ir viņa dzīvesbiedre, draugi un darba kolēģi. Uz žurnālistes piezīmi, ka mūziķis nepiemin vecākus, Valters atbild: "Jo es neesmu izaudzis pie vecākiem. Mani uzaudzināja vecvecāki."

Ar vecākiem man ir minimāls kontakts. Pazīstami esam

Uz jautājumu kādēļ tā notika, Frīdenbergs norāda, ka nezina, kāpēc tā. "Ģimene nekad par to nerunāja, es arī nekad nejautāju. Pieņēmu situāciju kā pilnīgi normālu, pašsaprotamu. Man nevienu brīdi nepietrūka mīlestības, vecvecāki bija mani mīlošie vecāki. Man ir brālis un pusmāsa, bet es neaugu ar viņiem kopā. [...] Ar vecākiem man ir minimāls kontakts. [...] Pazīstami esam."

Arī pēdējā gada notikumi, kad Valteram pasliktinājās veselība, neko viņa un vecāku starpā nav mainījuši. Mūziķis norāda, ka to pat nav gaidījis: "Esam parunājušies un tas arī ir viss. Bet vecvecāki vienmēr ir man līdzi - viņu portreti man ietetovēti uz manas kreisās rokas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas