Atpakaļ uz nra.lv

Zināmas, kādas trakas prasības ir Krievijas spilgtākajām zvaigznēm

tautaruna.lv 17.jūlijs 2018, 16:41
 
F64
Nav noslēpums, ka slavenības it visur izceļas ar neparastām prasībām saviem raideriem.
Raiderī obligāti jābūt dzīvai vistai!

Portāls HOW atspoguļojuši ekscentriskākās prasības, kuras veikušas Krievijas estrādes zvaigznes.

Alkohols esot teju galvenais, ko lieto Krievijas šovbiznesa zvaigznes un īpaši saistībā ar to savulaik izcēlusies Latvijā iecienītā grupa ''Leningrad''.

Desmit gadu laikā no pieticīgām prasībām par jebkādu degvīnu, alu un uzdzeramajiem, Sergeja Šnurova un pārējo apetīte ievērojami augusi. Tagad visiem dzērieniem jābūt minibārā, un to vidū jābūt ''Absolut'' degvīnam, 12 gadus noturētam ''Macallan'' viskijam, kā arī ''Jagermeister'' - tiem visiem jābūt 2l pudelēs. Tāpat grupa savā raiderī vēlas 10 pudeles šampanieša, gan baltā, gan sarkanā vīnam, kā arī 16 pudeles beļģu vai vācu alus.

Arī uzkodu ziņā Šnurs nav pieticīgs - nepieciešami sarkanie ikri, svaigas bagetes, rieksti un šķiņķis.

Pretēji noticis ziedātājāi Zemfirai, kuras prasības laika gaitā mazinājušās. Luksusa labumu vietā tagad viņa lūdz 7 litrus minerālūdens, svaigus augļus, 10 dvieļus un ap duci svaigu olu. Olas nepieciešams balss saišu gatavošanai koncertam.

Nepārsteidz, ka brangas prasības ir arī Filipam Kirkorovam. Nepieciešams numuriņš pieczvaigžņu viesnīcā, limuzīns, tikai ''Mercedes'' markas busiņš, kā arī privāts pavārs, kurš gatavs ēdienus no tikai noteiktiem produktiem.

Interesanti, ka Kirkorovs pat ir prasīgs pret skatuvi - tā nedrīkst būt mazāka kā 10x15m un tai jābūt vismaz par metru augstākai nekā skatītāju zāle...

Grupa ''Diskoteka Avarija'' bez visiem labumiem vēlas ko tiešām neierastu - raiderī obligāti jābūt dzīvai vistai! Vistu grupa izmanto koncerta ietvaros, tomēr tā arī nav zināms kālab viņi pie tās tikt grib labu brīdi pirms uzstāšanās...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:03

Jaunākās diskusijas