Atpakaļ uz nra.lv

Meganas Mārklas tēvs: Viņa aiz samākslotā smaida slēpj stresu un bailes

tautaruna.lv 16.jūlijs 2018, 15:30
 
Reuters/Scanpix
Saseksas hercogienes 73 gadus vecais tēvs Tomass Mārkls joprojām par sevi meitai liek zināt caur medijiem. Kā vēstīts, Mārkls jau divus mēnešus nav sazinājies ar meitu, tādēļ gatavs mērot ceļu no Meksikas uz Lielbritāniju, lai vēl reizi satiktu meitu - prinča Harija sievu un Saseksas hercogieni Meganu, vēsta britu tabloīds "Mirror".

Ārvalstu mediji pieņem, ka Mārkls ar savu meitu nav runājis kopš karaliskajām kāzām, kas notika 19. maijā. Tā kā Tomass vairs nespēj ar meitu sazināties telefoniski un arī karaliskā ģimenes pārstāvji uz viņa ziņām neatbild, Mārkls gatavs ierasties Lielbritānijā.

Mārklam esot vienalga, ja arī Megana ir dusmīga par tēva uzvedību. "Es netaisos vicināt karodziņus un padarīt sevi par muļķi. Es atradīšu viesnīcas numuriņu un mēģināšu ar viņiem sazināties," atklājis Mārkls.

Hercogienes tēva paziņojums nāk klajā pēc tam, kad viņš apgalvoja, ka Megana cenšas tikt galā ar milzīgu stresu, kas iet līdz, pārstāvot karalisko ģimeni. Tāpat meita slēpjot bailes aiz mākslīga smaida.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas