Atpakaļ uz nra.lv

Maligina publiski pasaka, ko domā par Vējoni

tautaruna.lv 15.jūlijs 2018, 11:15
 
Edmunds Brencis/ F64 Photo Agency
Ir pagājusi nedēļa kopš Latvijā noslēgušies dziesmu un deju svētki, tomēr diskusijas par Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa runu svētkos nav rimušas. Šoreiz par pašu prezidentu nav klusējusi arī māksliniece Elīna Maligina.

Jau neilgi pēc Dziesmu un deju svētku noslēguma E.Maligina sociālajā tīklā facebook nekautrējās par notikušo paust savu viedokli. Arī piektdien, 13.jūlijā, viņas profilā atrodams jauns ieraksts, kas veltīts Valsts prezidentam Raimonds Vējonim.

"VĒJONIS
“Vājonis”, kā tauta iesaukusi.
Cilvēks- necilvēks.
Valsts prezidents?
Jā, viņš ir Latvijas valsts prezidents.
Ēdamkociņš katram, kas nevar pārdvest pār lūpu vairāk kā viņš...komentētāju saldais kumoss...Tauta ir viņš un Viņš ir tauta- Raimonds Vējonis.
Apgrieztais loks un loka noslēgums. Sākums, iemesls un arī beigas.
Bet ne jau Vējonis, bet tauta ir lodene samīta, kas nerod ne galvu, ne asti- lokās un mocās divos metros- pati sevi ceļ, veļ un peļ.
Nekas nemainās. Vadība pūdama rok un zog. Uz JEBKĀDA rēķina.
Un, man šķiet, ka LR prezidents tur ir ne no svara.
Pielīdzinu viņu katram īstam latvietim- un ne tam sliktākajam," sociālajā tīklā raksta māksliniece.

Viņas viedoklis nav atstājis vienaldzīgus arī citus sociālā tīkla facebook lietotājus, kuri izteikuši savas domas par Valsts prezidentu.

"Prezidentam tas ir jāspēj bez papīrīša un arī labi jāprot angliski. Ja viņš nemāk - lai iet strādāt savām spējām atbilstošu darbu," norādījis kāds komentētājs. Tāpat viņš ieteicis, ka šis cilvēks būtu jāievēl tautai.

Kāds cits uzsvēris: "Prezidentam ir jāpasaka tomēr stingrs vārds visiem tiem liekēžiem,kas ir LV Valsts aparātā.Viņam ir ļooti slikta komanda,kas viņu neciena.Viņam IR tiesības nomainīt tos ar ko viņam kopā jāstrādā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas