Atpakaļ uz nra.lv

"Instagram" zvaigzni sakož haizivs

tautaruna.lv 11.jūlijs 2018, 21:20
 
Pixabay
19 gadus vecā Katarina Zaratski ir 19 gadus veca studente, kura kā modele ir piestrādājusi kopš 14 gadu vecuma, “Instagram” savākusi 13 000 sekotāju, kuriem viņa stāsta par dzīvesstilu un ceļošanu, raksta “Buzzfeed”.

Zarutski, kura studē starptautisko biznesu un māszinības Maiami Universitātē, “Buzzfeed” pastāstīja, ka viņas “Instagram” izaudzis pats no sevis.

“Man patīk ceļot, un man ir paveicies ar daudzām iespējām,” lepojas jauniete.

Pirms mēneša Zarutski kopā ar savu puisi un viņa ģimeni aizceļoja uz Bahamu salām, kur viņa uzņēma vairākas skaistas bildes. Kādu dienu meitene nāca no pusdienām, kad viņa pamanīja vietu, kur spietoja haizivis.

Viņa arī redzēja, ka vairāki cilvēki peldās kopā ar biedējošajiem kustoņiem, turklāt viņa bija padzirdējusi, ka konkrētā haizivju suga ir miermīlīga. Vēl Katarina “Instagram” bija manījusi vairākas citas bildes, kur cilvēki bauda ūdens priekus kopā ar dzīvniekiem.

Bahamās ar konkrētās sugas haizivīm cilvēki peldas bieži vien, un parasti zivis ir miermīlīgas. Tūrisma lapas to reklamē kā vienreizēju iespēju.

A post shared by BuzzFeed News (@buzzfeednews) on

Par spīti tam, ka meitenes puiša ģimene bija skeptiska, Zarutski nevēlējās laist garām iespēju, taču, kad meitene atlaidās ūdenī, haizivs piepeldēja klāt, iekoda meitenei un parāva viņu zem ūdens.

Par spīti tam “Instagram” zvaigzne nekrita panikā un izvilka ievainoto roku no ūdens, lai nepievilinātu vēl vairāk plēsēju. Viņa stāsta, ka bija izbijusies, bet zināja, ka nedrīkst ļauties panikai.

“Man paveicās, ka man aizvien ir roka,” neslēpj meitene. Iznākot no ūdens, Katarina bija ļoti priecīga, redzot, ka plēsējs ir tikai iekodies rokā.

Kopš sakošanas meitene dzer antibiotikas, lai izvairītos no infekcijām, kas varētu rasties no haizivs kodiena.

Kopš bildes publicēšanas jauniete ir saņēmusi pārmetumus par rīcību, uz ko meitene atbild, ka viņai aizvien patīk haizivis un viņa nevēlas tās vainot.

“Haizivis ir mežonīgi dzīvnieki, un tā nebija kontrolēta situācija,” stāsta meitene, piebilstot, ka pieredze bijusi pamatīga mācībstunda.

“Es ieteiktu cilvēkiem rīkoties gudri. Kā nekā esat viņu mājās,” viņa iesaka tiem pārdrošniekiem, kuri tomēr vēlētos nopeldēties ar haizivīm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas