Atpakaļ uz nra.lv

Sondra Zaļupe: Grūtākais ir atzīt, ka man ir vēzis

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 11.jūlijs 2018, 13:23
 
F64
Sondra Zaļupe, mūziķa Riharda Zaļupes sieva, jau ilgāku laiku cīnās ar vēzi. Intervijā žurnāla "OK!" žurnālistei Sandrai Landorfai viņa stāsta par spēju priecāties, ārstējoties no vēža.
Zaļupe arī atklāj, ka viņai visu laiku blakus ir kāds palīgs, bet draugi viņu neuzkrītoši pieskata, kad viņa mājās ir viena.

Jāatgādina, ka vēl februārī publisko telpu Latvijā pāršalca ziņa, ka mūziķa Riharda Zaļupes ģimenē notikusi nelaime - viņa dzīvesbiederei Sondrai atklāts vēzis. Portālā "ziedot.lv" tika lūgts līdzcilvēku atbalsts, tāpat tika organizēts labdarības koncerts, kurā vākti līdzekļi Sondras ārstniecībai.

Pati Sondra atklāj, ka tagad viņai klājas ļoti labi. Viņa dzīvo šai dienai, ir labi izgulējusies, saģērbusies, uzkrāsojusies. Viņai ir parādījies vairāk spēka, taču Sondra mācās dozēt.

"Cenšos tikties ar cilvēkiem, joprojām būt daļiņa no savas iepriekšējās dzīves. Brīžiem aizraujos, tad ķermenis atmaksā ļoti smagi. Mācos dzīvot no jauna," saka Sondra.

Zaļupe arī atklāj, ka viņai visu laiku blakus ir kāds palīgs, bet draugi viņu neuzkrītoši pieskata, kad viņa mājās ir viena.

Sondra teic, ka turpmāk ir tikai ceļš uz priekšu. Neskatoties uz bēdīgākām dienām, viņa cenšas turēties.

"Grūtākais ir to visu pieņemt un atzīt, ka man ir vēzis un ka es ārstējos. Pagaidām visi rezultāti ir labi un pārbaudes rāda, ka zāles darbojas, un tas ir pats galvenais," piebilst Sondra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:28

Jaunākās diskusijas