Atpakaļ uz nra.lv

Spilgtais blogeris Jaroslavs Barišņikovs atradis sev vietu aiz "Narvesen" letes

tautaruna.lv 11.jūlijs 2018, 12:23
 
f64
“Lai arī esmu strādājis modes veikalos par vadītāju, “Narvesen” izjūtu lielāku gandarījumu,” žurnāla “Privātā dzīve” žurnāliste Zanei Piļkai-Karaļevičai neslēpj modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, kas slavu Latvijā iemantoja, tērpjoties pretējā dzimuma drānās.

Jaroslavs preses kioskā iepretim “Bērnu pasaulei” strādā jau mēnesi. Tur nonācis pateicoties draugam, kuram ievajadzējies darbinieku. Sākumā blogeris vakanci pārpublicējis, aicinot atsaukties savus fanus, taču tie izsmādējuši iespēju, salīdzinot to ar darbu “Rimi” vai “Maxima”. Beigās blogeris pats nolēmis pieņemt izaicinājumu.

Jaroslavs nenoliedz, ka darbs prasa atbildību un pieklājību pret klientiem, taču kolektīvs ir neliels, darba stundas paskrien ātri. Savus klientus jauneklis sauc par pieklājīgiem un saskarsmi ar viņiem raksturo kā patīkamu.

Jaroslavs nezin, vai klienti viņā atpazīst sieviešu apģērbus un grimu iecienījušo blogeri. Pats atzīst, ka viņa izskats ir mainījies - mati noskūti un “Narvesen” ir speciālas formas. Kolorītos apģērbu viņš pietaupot modes pasākumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:53

Jaunākās diskusijas