Atpakaļ uz nra.lv

Sergejs Naumovs cer apprecēt Olgu Buzovu

tautaruna.lv 4.jūlijs 2018, 18:22
 
Sputnik / Scanpix
Krievu modeles Darjas Kļukinas bijušais mīļotais, Sergejs Naumovs, piedalīsies realitātes šovā ''Apprecēt Buzovu'', informē kaimi'b
...puisim vairāk interesē naksnīgās izklaides, nevis kopīgi pavadīts laiks ar viņu...

Kļukinas attiecības ar Naumovu, kurš ikdienā kopā ar savu brāli Andreju strādā par dīdžejiem Maskavā, nebija ilgas, jo modele ātri vien atskārtusi, ka puisim vairāk interesē naksnīgās izklaides, nevis kopīgi pavadīts laiks ar viņu.

Naumovs esot pārdzīvojis šķiršanos un ņēmis īpaši pie sirds Kļukinas attiecības ar aktieri Iļju Glinņikovu, kuras gan arī jau esot beigušās. Viņš pat esot meiteni sagaidījis pēc filmēšanās realitātes šovā ''Holostjak'', tomēr, kā apgalvo puiša draugi, Kļukina to vispār neesot novērtējusi.

Kļukina pēc tam atkal filmējās minētajā šovā un pat uzvarēja, tomēr attiecības ar dziedātāju Igoru Krīdu arī nebija ilgas.

Tikmēr ''Appreci Buzovu'' šovā, Naumovam ceļā uz Olgas Buzovas sirdi konkurenci sastādīšot miljonārs Jevgēņijs Nazarovs un siera ražotnes ''Lebedija'' īpašnieks Deniss Ļebeģevs. Šovā piedalīsies arī minētais Sergeja brālis Andrejs Naumovs.

Pati Buzova šovu uzrīkojusi, jo nevarot atrast ''īsto vīrieti''.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas