Atpakaļ uz nra.lv

Megana Mārkla baidās, ka tēvs medijiem atklās visu, ko viņi runājuši

tautaruna.lv, Rita Lazda 30.jūnijs 2018, 12:42
 
PA Wire/PA Images/ SCANPIX
ASV aktrisei Meganai Mārklai, kura pēc kāzām ar Lielbritānijas princi Hariju dēvējama par Saseksas hercogieni, pastāv bažas, ka viss, ko viņa runās vai runājusi ar tēvu Tomasu, agri vai vēlu tiks atklāts presei.

"Daily Mail" vēsta, ka Saseksas hercogiene Megana nav runājusi ar tēvu Tomasu kopš brīžā, kad viņš intervijā žurnālistiem atklāti stāstījis par to, ko pirms kāzām pārrunājis ar viņas vīru Hariju. Tāpat viņš sūkstījies, ka Tēvu dienā nav pat saņēmis apsveikuma kartiņu, turklāt ir arī neizpratnē, kāpēc Lielbritānijas karaliene Elizabete II gatava tikties ar ASV prezidentu Donaldu Trampu, bet atsaka tikšanos ar mazdēla sievas tēvu.

Nav pieņemts, ka karaliskās ģimenes pārstāvji ar kādu pārspriež politiskus jautājumus

Tā kā nav pieņemts, ka karaliskās ģimenes pārstāvji ar kādu pārspriež politiskus jautājumus, tad pastāv pamatotas aizdomas, ka Meganu un Hariju saniknojis tas, ka viņas tēvs ne vien atklājis privātās sarunas detaļas, bet arī tas, cik brīvi viņš to visu atklājis medijiem. Karaliskās ģimenes dzīves apskatnieki uzskata, ka, iespējams, šis būs viens no iemesliem, kāpēc Saseksas hercogiene pavisam varētu pārtraukt sarunāties ar tēvu.

Jau vēstīts, ka vien neilgu brīdi pirms Meganas un Harija kāzu ceremonijas, kas notika 19.maijā, Meganas tēvs Tomass paziņoja, ka nevarēs ierasties uz meitas kāzām. Tā rezultātā Harija mīļoto pie altāra veda prinča tēvs Čārlzs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas