Atpakaļ uz nra.lv

Saimniekšova slavenākais līgavainis atklāj, kā mainījusies viņa dzīve

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 29.jūnijs 2018, 13:00
 
facebook.com/Aivars Dimitrijevs
Aivars Dimitrijevs - viens no televīzijas šova "Saimnieks meklē sievu" spilgtākajiem dalībniekiem gadu pēc dalības raidījumā pastāstījis, kā dzīvo šobrīd, raksta portāls "skaties.lv".

Šovasar sētā darbs dzen darbu, stāsta Aivars. Ja pagājušovasar, šova filmēšanas laikā, Latviju pārsteidza tādas lietavas, ka sēta bija applūdusi, šogad laika apstākļi pretēji - zeme raud pēc lietus. Pat dīķis gandrīz izžuvis.

Un ar sievas meklēšanu arī nav vedies. Pa šo gadu Aivara mājās jau paviesojušās vairākas simpātijas, taču visās ģimene vīlusies.

‘’Atbrauc meitenes, kuras neko negrib darīt. Gaida tikai naudu,’’ tā saka saimnieka mamma Sarmīte.

Darbīgās vasaras dēļ maliņā uz laiku nolikta arī muzikālā karjera. Kā smejoties atklāj saimnieka vecāki Sarmīte un Antons, Aivars jau ir vietējā slavenība - Zasas veikalā vairs neviens nevarot parādīties, visi sauc par slavenībām!

"Aicina dziedāt ‘’Traktoristu’’, uz 8. martu bija aizbraucis apsveikt sievietes. Bijuši ielūgumi uz Preiļiem, Kaldabruņu dziedāt," stāsta Aivars.

Fanu interese par Aivaru pēc šova joprojām nav rimusi. Lielākoties jau uzmanība ir pozitīva - Aivars ar smaidu atrāda video, ko kā sveicienu atsūtījuši šova fani. Pats arī neatsaka, ja kāds palūdz par simbolisku sarunu iedziedāt video sveicienu kādam fanam - fanam prieks un Aivaram naudiņa.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas