Atpakaļ uz nra.lv

Dziedātāja Liene Greifāne paziņo kādu priecīgu vēsti

Līga Nestere 15.jūnijs 2018, 16:20
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Dziedātāja un topošā režisore Liene Greifāne atklājusi patīkamus jaunums - viņa nokārtojusi eksāmenus Krievijas valsts kinematogrāfijas institūtā un pavisam drīz viņai sāksies brīvlaiks. 
"Vēl viens eksāmens ir nolikts. Nu vairs palicis ir tikai patīkamais. Izrāde aktiermeistarībā, filma režisūrā un montāžā:)) Drīz jau brīvlaiks varēs sākties," savā Instagram kontā ziņo L. Greifāne.

Jau ziņos, ka pērn - pirmais mācību gads Krievijas valsts kinematogrāfijas institūtā dziedātājai noslēdzās ar izcilām sekmēm. "Mācību procesā ieliku visu savu sirdi un dvēseli, bet labās atzīmes nopelnīju, jo man ir nopietna attieksme pret darbu. Bija prieks, ka pedagogi mani novērtējā. Sākumā viņi nedomāja, ka man būs tik nopietna attieksme pret visu šo režiju," žurnālam "Vakara ziņas" atklāja dziedātāja.

"Mans mērķis ir iegūt sarkano diplomu, to nebaidos paust arī skaļi. Vēlos visos šajos piecos gados mācīties ar labākajām atzīmēm. Es to daru tādēļ, ka šī institūta dēļ esmu pārcēlusies uz Maskavu un vēlos pilnā nopietnībā nodoties šai profesijai,» pērn augustā žurnālam atklāja topošā režisore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:11

Jaunākās diskusijas