Atpakaļ uz nra.lv

Artuss Kaimiņš TV ēterā atgādina, ka ziņu diktore guļ ar "Vienotības" pārstāvi

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 30.maijs 2018, 16:09
 
Ģirts Ozoliņš, F64 Photo Agency
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš šī rīta intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" radīja ne tikai neveiklus brīžus studijā, bet arī "sacēla vētru" sociālajos tīklos.

Uzaicinātais viesis, kā paredzēts, intervijas gaitu pārvērta par sava veida izrādi, taču atbildes uz vadītāju jautājumiem kļuva pat aizkarošas.

Uz raidījuma vadītājas Lindas Krūmiņas jautājumu, kā Kaimiņš vērtē uzsāktās izglītības reformas mācību saturā un skolas gaitu uzsākšanu no 6 gadu vecuma, deputāts atbildēja: "Mana nostāja ir tāda, ka Jūs, Linda, nedrīkstētu man jautāt nevienu jautājumu par "Vienotības" priekšlikumiem. Jūs šorīt pamodāties ar "Vienotības" frakcijas vadītāju. Jūs dzīvojat ar viņu kopā. Jūs neesat objektīva."

Ziņu diktore iejaucās un lūdza personīgo dzīvi nejaukt ar profesionālo.

Kā zināms, Lindai Krūmiņai ir attiecības ar deputātu un ārstu Hosamu Abu Meri, kurš kļuvis par "Vienotības" frakcijas vadītāju.

Tāpat Kaimiņš izklāstīja savas domas par "čekas maisiem". Pēc deputāta domām ir jābeidz dzīvot pagātnē un aicināja tos sadedzināt Līgo ugunskurā.

Mikroblogošanas vietnē Twitter Kaimiņa intervija izsaukusi dažādas emocijas - deputāts gan tiek slavēts par tiešajām atbildēm, gan sabiedrību šokē Kaimiņa uzvedība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:49

Jaunākās diskusijas