Atpakaļ uz nra.lv

Fiļa bijusī sieva, kura arī vērsās policijā: Viņš sāka izvirzīt nepamatotas prasības

tautaruna.lv, Lelde Veinberga, LETA 29.maijs 2018, 13:01
 
F64 Photo Agency
Joprojām nenorimst "ABLV Bank" līdzīpašnieka Oļega Fiļa un viņa bijušās sievas Santas Zāmueles skaļā šķiršanās. Kā iepriekš ziņots, Fiļs vērsies Valsts policijā par bijušās sievas Santas Zāmueles iespējamajiem kriminālpārkāpumiem.

Fiļa advokāts Agris Bitāns vēršanās faktu policijā aģentūrai LETA apstiprināja, kā arī informēja, ka policija attiecīgajā lietā sākusi resorisko pārbaudi, bet no plašākiem komentāriem atteicās.

"Pēc šķiršanās es neesmu neko parādā viņam un viņš nav neko parādā man"

Savukārt Fiļs aģentūrai LETA atzina, ka lieta ir saistīta ar viņa uzņēmuma aizdevumiem Zāmueles kompānijām. Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka iesniegumā aicināts izvērtēt, vai Zāmueles rīcība nav vērtējama kā krāpšana, pilnvaru ļaunprātīga izmantošana un mantas nobēdzināšana, lai izvairītos no saistību izpildes.

Žurnāls "Privātā Dzīve" ziņo, ka pirmā policijā vērsusies Zāmuele, "jo bijušais dzīvesbiedrs sācis izvirzīt virkni nepamatotu prasību gan par dāvinājumu atdošanu, gan saistībā ar izsniegtajiem aizdevumiem."

Tikmēr uzņēmējs izdevumam apgalvo, ka runa ir nevis par viņa personīgo aizdevumu, bet gan viņa uzņēmuma aizdevumu bijušās sievas uzņēmumam. Runa esot par 1,8 miljoniem eiro, ko abi, laulību šķirot, vienojušies, ka Zāmuele atdos 10 gadu laikā. Savukārt Fiļa bijusī sieva uzsver, ka laulība ir šķirta pie notāra un bez pretenzijām. "Tāpēc pēc šķiršanās es neesmu neko parādā viņam un viņš nav neko parādā man," žurnālam "Privātā Dzīve" stāsta Santa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas