Atpakaļ uz nra.lv

Viens no Saimniekšova līgavaiņiem iekļūst neapskaužamā situācijā

Portāls nra.lv 9.janvāris 2018, 15:10
 
Ekrānšāviņš no video/skaties.lv
Šova "Saimnieks meklē sievu" līgavainis Mārtiņš Līcis nesen medijiem atklājis, ka viņu uz randiņiem aicinājusi cita šova - "Lauku sēta" - dalībniece Vita Taube, bet viņš neiešot. Vita gan "atmasko" Mārtiņu un atklāj pavisam citu versiju par abu ”attiecībām”, raksta "skaties.lv".

Kā smejoties atklāj Vita, Mārtiņa stāsts par to, kā viņš it kā izlēmis netikties ar skandalozo Vitu, kārtējo reizi apstiprinot to, cik iedomīgi un izlutināti attiecībā uz dāmu uzmanību ir mūsu vīrieši.

Patiesībā pats Mārtiņš bijis tas, kurš izrādījis interesi par daiļo Vitu - ”Lauku sētas” zvaigzne saglabājusi pierādījumu par to, ka saimnieks pats aicinājis draudzēties ”Facebook”.

Aptuveni divas nedēļas pēc uzaicinājuma Vita saimniekam uzrakstījusi neitrālu vēstuli.

”Tā kā zināju, ka viņš bija kopā ar Evitu, man likās interesanti noskaidrot, ko aizņemts puisis domā, aicinot mani draudzēties. Uzrakstīju vienkārši draudzīgu vēstuli, novēlot veiksmes ar jauno saimnieci,” stāsta Vita.

Privātais arhīvs/skaties.lv

Taču saimnieks tik neitrāls nav bijis. Puisis atklājis, ka ar Evitu attiecības izčibējušas un turpinājis sarunu, galu galā uzaicinot Vitu uz kafiju.

”Tas bija viņš, kurš mani aicināja uz kafiju nevis otrādi,” uzsver Vita.


Viņa smejas, ka sarakstei ar Mārtiņu nekādu īpašo nozīmi nav pievērsusi un tajā noteikti nav bijušas nekādas koķetērijas, kas Mārtiņam varētu likt domāt, ka Vita viņu kā īpaši iekāro.

Mārtiņš gan pēcāk personīgi atvainojies Vitai par to, ka atļāvies ar medijiem apspriest šo viņu abu saraksti, bet allaž pozitīvā Vita uz pārpratumu raugās ar sev raksturīgo humoru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas