Atpakaļ uz nra.lv

Kuldīgas slimnīca meklē galveno ārstu, atalgojumā solot pusi no valsts prezidenta algas

tautaruna.lv 12.jūnijs 2021, 9:13
 
Ekrānšāviņš no Kuldīgas slimnīcas mājas lapas
Kuldīgas slimnīca izsludinājusi vakanci galvenā ārsta amatam uz nenoteiktu laiku. Tiek solīts darbs mūsdienīgā iestādē un profesionālā komandā, stabils atalgojums (sākot no 2800 eiro par slodzi), kā arī profesionālo prasmju pilnveidošanas iespējas. Valsts prezidents šogad uz papīra algā saņem 5960 eiro.

Kuldīgas galvenā ārsta pienākums ir nodrošināt slimnīcas stratēģijas, kā arī ilgtermiņa un īstermiņa rīcības plānu izstrādi sadarbībā ar slimnīcas valdi, plānot un vadīt diagnostikas, ārstēšanas, profilakses un rehabilitācijas darbu ārstniecības iestādē, koordinēt un kontrolēt uzņēmuma ārstniecības personāla darbu, piedalīties kadru politikas veidošanā. Tāpat galvenajam ārstam būs jāpiedalās iepirkumu komisijas darbā un jāuzrauga ārstniecības kvalitāte.

Lai pieteiktos šai vakancei, ir jābūt augstākajai izglītībai medicīnā (ārsta grāds) un reģistrācijai Ārstniecības personu reģistrā; sertifikāts, kas apliecina ārsta profesionālo sagatavotību un norāda, ka ārsts ir kompetents pastāvīgi nodarboties ar ārstniecību (speciālista praksi) konkrētajā specialitātē. Tāpat arī tiek prasīta darba pieredze organizatoriskā un vadošā darbā; zināšanas un izpratne par veselības aprūpes sistēmu, tās organizācijas un vadības principiem; stratēģiska un konceptuāli radoša domāšana.

Konkursa pretendentu CV, motivācijas vēstule, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, rekomendācijas un ieteikuma vēstules (vēlamas) Kuldīgas slimnīca gaidīs līdz 30. jūnijam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas