Atpakaļ uz nra.lv

Viņķele: Soctīklos izplatās viltus ziņa par hospitāli Covid-19

Viktorija Gabrjuna 2.decembris 2020, 12:11
 
F64, Dmitrijs Suļžics
Veselības ministre Ilze Viņķele mikroblogošanas vietnē Twitter aicina neuzķerties uz viltus ziņu par Covid-19, kas tiek izplatīta interneta vidē.

Runa ir par pagaidu hospitāļa ierīkošanu Ķīpsalas izstāžu hallē.

"Soctīklos tiek izplatīta viltus ziņa, ka uz Ķīpsalas izstāžu halli jau ved gultas, lai ierīkotu pagaidu hospitāli C19 slimniekiem.Tā nav patiesība," raksta ministre.

Viņa uzsver, ka, atbildīgi ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus un ierobežojumus, mums kopā ir pa spēkam arī nenonākt līdz tik ekstrēmai situācijai.

Tikmēr komentāros daļa cilvēku pauž, ka ir pēdējais laiks, lai dezinformatoriem piemērotu reālu sodu.

"Vai šis nav pēdējais signāls Krišjānim Kariņam rīkoties par reālu sodu piemērošanu dezinfirmatoriem? Pāris paraugprāvu un varbūt tie šērotāji mazliet norāmināsies?" teikts kādā komentārā.

Kā vēstīts, Ministru kabinets otrdien nolēma Covid-19 izplatības ierobežošanas nolūkos pagarināt valstī izsludināto ārkārtējo situāciju līdz 11.janvārim, nosakot virkni papildu ierobežojumu.

Iepriekš, 14. novembrī, veselības ministre aģentūrai LETA skaidroja, ka vietas, kas nav ārstniecības iestādes, Covid-19 pacientu stacionēšanai Latvijā tiktu izmantotas gadījumā, ja būtu izsmelta slimnīcu kapacitāte un kopējais hospitalizējamo pacientu skaits sasniegtu tūkstošus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas