Atpakaļ uz nra.lv

Zināmi jauni fakti par traģisko negadījumu Imantā, kurā vilciens nāvejoši sabrauca cilvēku

tautaruna.lv 9.oktobris 2019, 11:43
 
Dāvis Ūlands/F64
Jau vēstīts, ka otrdien, 8. oktobrī, uz sliedēm starp dzelzceļa stacijām “Imanta” un “Zasulauks” gāja bojā kāds vīrietis. Aculiecinieks raidījumam "Degpunktā" atklāj sīkāku informāciju par notikušo.

Traģiskais negadījums notika īsi pēc plkst. 11.00 un apstādināja sabiedriskā transporta kustību. Cilvēks no gūtajām traumām notikuma vietā gājis bojā.

Viens no pasažieriem, kas atradās vilcienā sadursmes brīdī, raidījumam "Degpunktā" stāsta, ka gājējs atradās vietā, kur sliedes šķērsot nedrīkst.“Tas notika tur, kur beidzas nožogojuma restes, tur gulēja līķis. Pašu procesu es neredzēju, bet redzēju jau apsegtu ķermeni un divus policistus. Tas notika tur, kur beidzas nožogojums, viņi vienkārši bija apklājuši. Redzams, ka cilvēks nekur nav steidzies, gribējis laikam iet pāri apmēram tai vietā, kur tas nožogojums beidzas, bet notrieca,” stāsta aculiecinieks .

Viņš apgalvo, ka vīrietis, iespējams, nav bijis pie pilnas apziņas. Redzamība bija laba uz abām pusēm, un nekas nevarēja traucēt cilvēku redzēt, kas notiek uz sliedēm pa labi un pa kreisi. Arī gājēju pāreja atradās turpat netālu.

“Tur nav pārejas! Šeit ir pāreja, bet tur ir nožogots, nezinu, varbūt vienkārši vajag uzlikt restes no stacijas līdz stacijai, lai vispār nevarētu tikt pāri. Cilvēks acīmredzot atrada tomēr vietu, kur var tikt pāri, gāja un pakļuva zem transporta. Mazums, kas viņam bija, varbūt bija iedzēris vai slims, daudz kas varēja būt,” bilst aculiecinieks.

Pasažieru vilciens” pārstāve Agnese Līcīte skaidro: “Mūsu mašīnists ir sniedzis liecību arī Valsts policijai, diemžēl nevaru atklāt visas detaļas, jo rudens laikā ir dažādi apstākļi, ir ne tikai neuzmanība, bet ir diemžēl arī dažādi pašnāvību gadījumi, bet to, visticamāk, tad izmeklēs Valsts policija.”

Par notikušo policijā uzsākta izmeklēšana, un likumsargi skaidros, vai patiešām vīrietis izvēlējās apzināti beigt savu dzīvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas