Atpakaļ uz nra.lv

Leldes Ceriņas atklātā saruna - "Uzskatīju, ka esmu neglīta"

tautaruna.lv 22.augusts 2018, 14:11
 
F64
Rīga TV24 žurnāliste Lelde Ceriņa intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, ka viss viņas dzīvē ir sasniegts pašas spēkiem.
Patiesībā esmu ļoti daudz cīnījusies, lai kļūtu par to, kas esmu. Man dzīvē bijis jācīnās par pilnīgi visu, nekas nav bijis nolikts priekšā tāpat vien, uzdāvināts. (..) Visu, kas man ir, esmu sasniegusi ar darbu, ieguldīto enerģiju, zināšanām.

Lelde stāsta, ka cilvēku priekšstats par to, ka viņa savu vietu televīzijā iekarojusi ir skaistumu, ir aplams.

"Patiesībā esmu ļoti daudz cīnījusies, lai kļūtu par to, kas esmu. Man dzīvē bijis jācīnās par pilnīgi visu, nekas nav bijis nolikts priekšā tāpat vien, uzdāvināts. (..) Visu, kas man ir, esmu sasniegusi ar darbu, ieguldīto enerģiju, zināšanām," saka Lelde.

Runājot par savu izskatu, Ceriņa atklāj, ka daudzus gadus uzskatīja, ka ir neglīta. Viņai esot bijis daudz kompleksu attiecībā uz savu izskatu. Vislielākais no tiem bijis saistībā ar šķirbu starp priekšējiem zobiem, kas esot bijusi mantojums no tēta. Tāpat Leldei esot bijušas arī brilles, un gan šķirbas, gan briļļu dēļ viņa esot saņēmusi daudz kritikas un aizvainojumus.

"Atceros, kad izlaboju zobus un atnācu dzīvot uz Rīgu, kāds no paziņām man teica: "Lelde, tu no neglītā pīlēna esi pārvērtusies par gulbi"".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas