Atpakaļ uz nra.lv

Bobslejistam Oskaram Melbārdim steidzami nepieciešama palīdzība

tautaruna.lv 21.augusts 2018, 15:02
 
F64
Sociālajā tīklā Facebook izpaltīts lūgums pēc palīdzības - bobslejista Oskara Melbārža tēvam atklāts vēzis un sportists lūdz līdzcilvēku atbalstu.

"Rakstu ar lūgumu pēc palīdzības - manam tētim negaidīti ir atklāts asins vēzis. Ja kādam no Jums vai ģimenes, draugiem, darbabiedriem ir iespēja ziedot asinis, mūsu ģimene būs pateicīga par palīdzību. Ideālā variantā tas jādara Gaiļezera slimnīcas asins sagatavošanas nodaļā (darba dienās no 8.00-15.00) un jāsaka, ka grib ziedot asinis Intam Melbārdim. Ja asinis nodod citur, jānorāda, ka paredzēts Latvijas Onkoloģijas centram. Jums iedos par to apliecinājumu, kas jānodod man, manam brālim, mūsu mammai vai tēta māsai," raksta Melbārdis.

Palīdzēt Melbārža ģimenei aicina Jāņa Endzelīna Kauguru pamatskola.

"Šis ir brīdis, ka mums ir jāpalīdz Cilvēkam , viņa ģimenei - Cilvēkam, kurš mums un visai Latvijai ir dāvājis tik daudz prieka , emociju un gandarījuma!
Sūtīsism labas domas , sirds siltumu un vēlēsim ātru izveseļošanos Oskara tētim ! Oskar, turies! VISS BŪS LABI! Mēs esam ar Tevi !"

Jāpiebilst, ka Oskars Melbārdis ir 2014. gada ziemas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs un 2016. gada Pasaules čempionāta zelta medaļas ieguvējs četriniekā ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu. 2018. gada ziemas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs divniekā kopā ar J. Strengu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas