Atpakaļ uz nra.lv

Pēc svētkiem Aglonā paveras nepatīkams skats

tautaruna.lv 21.augusts 2018, 9:30
 
F64
Kāds Aglonas iedzīvotājs vērsies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), parādot, cik nepatīkams skats pilsētā pavēries pēc svētkiem.

Iedzīvotājs dalījies ar fotogrāfiju, kurā redzams ar atkritumiem pilns konteiners.

"Kopš Aglonas bazilikas lielajiem svētkiem mūsu, Cirīšu ielas 1a daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāju, atkritumu konteiners ir pamests ar svētku apmeklētāju atstātajiem atkritumiem, kurš jau ir pāri malu malām. Un paradoksāli, ka tas ir laikam vienīgais konteiners Aglonā, no kura nav izvesti svētceļnieku atstātie atkritumi. Simts metrus tālāk - pie autoostas - visi konteineri ir tukši. Tāpat Cirīšu ielā 2 un 2a konteineri ir tukši, " sūdzas vietējais iedzīvotājs.

Viņš atklāj, ka par situāciju ir aizsūtījis e-pastu jaunievēlētajam Aglonas novada domes priekšsēdētājam, taču reakcijas nekādas.

"Ja tas būtu ziemā, tad to vēl varētu paciest, bet pašlaik kad ārā +23 grādi, taisni ārprāts, kādi antisanitārie apstākļi veidosies pagalmā,” sauštis ir iedzīvotājs.

Privātais arhīvs/skaties.lv

Kā iepriekš tika ziņots, šogad uz Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkiem Aglonā bija ieradušies vismaz 1224 svētceļnieki.

Dievkalpojumā piedalījušies apmēram 2000 dievlūdzēju, jo svētceļniekiem pievienojušies arī individuālie Aglonas viesi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas