Atpakaļ uz nra.lv

Ceļā uz Cēsīm kāda autovadītāja ierauga asinsstindzinošu skatu

tautaruna.lv 13.augusts 2018, 12:15
 
F64
Kāda autovadītāja, braucot uz Cēsīm, ieraudzījusi, kā divi jaunieši skraidījuši pa braucoša pasažieru vilciena jumtu, vēstīja raidījums "Degpunktā".
“Es biju pati pirmā mašīna tajā rindā…Es skatos - aizmugurē, pašā augšā sēž divi jaunieši, baigi priecājās un māj ar roku,” stāsta aculieciniece.

Dodoties mājupceļā uz Cēsīm, Simona apstājās pie vilciena pārbrauktuves un gaidīja zaļo gaismu, līdz garām pabrauks pasažieru vilciens. Taču tad jaunā māmiņa pamanīja asinsstindzinošu ainu. Divi jaunieši izklaidējās uz braucošā vilciena jumta, kurš, veicot ceļa posmu maršrutā no Valmieras uz Cēsīm, var sasniegt braukšanas ātrumu līdz pat 120 kilometriem stundā.

“Es biju pati pirmā mašīna tajā rindā…Es skatos - aizmugurē, pašā augšā sēž divi jaunieši, baigi priecājās un māj ar roku,” stāsta aculieciniece.

Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Kā informē AS “Pasažieru vilciens” pārstāvis Egons Ālers, uzņēmuma pārstāvji konkrēto gadījumu fiksēja, un par notiekošo vilciena vadītājam paziņoja posteņa dispečeri.

Simona stāsta, ka arī policijas pārstāvji, noklausoties iedzīvotājas stāstu, atbildēja, ka nav vērts doties apsekot teritoriju un meklēt likumpārkāpējus, jo viņi, kā vienmēr, paspēšot aizbēgt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:26

Jaunākās diskusijas