Atpakaļ uz nra.lv

"Vienkārši gribam atgriezties mājās"; pēc sprādziena ģimenei Apē nepieciešama palīdzība

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 23.jūlijs 2018, 16:55
 
F64
Pagājušajā nedēļā Apē kādā dzīvojamā mājā notikusi gāzes eksplozija, pēc kuras izcēlies ugunsgrēks. Neviens cilvēks šajā nelaimē nav fiziski cietis, taču ģimene zaudējusi mājas.
Gribētu uzcelt kaut ko no jauna. Neko lielu jau mums nevajag. Gribam vienkārši atgriezties savās mājās. Tās bija mana tēva mājas, es tur uzaugu, tur uzauga mani bērni. Vēlamies atgriezties un dzīvot tur.

Kā portālam nra.lv pastāstīja mājas īpašniece Selga Kauliņa, mirkli pirms traģēdijas mājās bija viens no sievietes dēliem kopā ar suni.

Puisis esot sadzirdējis dīvainas skaņas, tāpēc paņēmis suni un izskrējis ārā. Pēc tam notika sprādziens. Rezultātā ģimene ir zaudējusi dzimtas mājas.

Selga atklāj, ka pilsētā cilvēku atsaucība ir ļoti liela. Palīdz gan kaimiņi, gan pilsētas dome - ziedotas pirmās nepieciešamības preces, drēbes, arī nauda.

Lai gan ģimenei ir atrasta pagaidu dzīvesvieta, Selga cer, ka kādreiz varēs atgriezties savās mājās.

"Gribētu uzcelt kaut ko no jauna. Neko lielu jau mums nevajag. Gribam vienkārši atgriezties savās mājās. Tās bija mana tēva mājas, es tur uzaugu, tur uzauga mani bērni. Vēlamies atgriezties un dzīvot tur," atklāta bija Selga.

Ģimenei var palīdzēt ziedojot:

LV84HABA0551026107122

Selga Kauliņa

Jāatgādina, ka pagājušajā nedēļā glābēji steidzās uz izsaukumu Rūpniecības ielu Apē, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka deg vienstāvu dzīvojamā māja ar mansardu pilnā 128m2 platībā un gāzes eksplozijas rezultātā bija izsprāguši visi ēkas logi un ieejas durvis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas