Atpakaļ uz nra.lv

Dobeles pusē strādājot mirst skolēns, kas vēlējās vasarā piepelnīties

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 20.jūlijs 2018, 10:27
 
F64
Auru ciemu Dobeles novadā pāršalkusi traģēdija - gājis bojā nepilngadīgs jaunietis, kas strādāja zemnieku saimniecībā, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Notika reakcija, kurā šis nepilngadīgais jaunietis guva 90% apdegumu, un šobrīd viņš jau ir miris, apstiptina VDI.

Ņemot vērā traģiskā nelaimes gadījuma mīklainos apstākļus, šobrīd informācija tiek ierobežota. VDI darbinieki pagaidām spēj tikai apstiprināt faktu.

Kooperatīvā ”Auru Grauds” jaunietis strādāja zemnieku saimniecībā ”Zītari” un no zemnieku saimniecības “Arāji”, kopā ar darbinieku, jaucot ķīmiju lauksaimniecībai, notika reakcija, kurā šis nepilngadīgais jaunietis guva 90% apdegumu, un šobrīd viņš jau ir miris, apstiptina VDI.

Kooperatīva ”Auru Grauds” darbinieks stāsta: “Ziepju zāles saucamās. Nātrija hidroksīds. Ļoti plaši pielietojama ķimikālija - skābju neitralizēšanai, šokolādes ražošanā, pīrādziņu cepšanā… Tā ir viena no e-vielām. Viņa bija tīrā formā.”

Šausminošos notikuma apstākļus precīzi zina tikai otrs uzņēmuma darbinieks, kurš strādāja kopā ar bojā gājušo un arī cieta no tām pašām agroķīmijas vielām. Viņš šobrīd atrodas ārstniecības iestādē.

Nākamnedēļ tiek plānotas jaunieša bēres. Vietējie, sērās un dusmās, spekulē, kā varēja gadīties, ka nepilngadīgam jaunietim bija uzticēts maisīt ķīmiskās vielas bez darba apstākļiem atbilstoša aprīkojuma.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas