Atpakaļ uz nra.lv

Paciente: Briesmīga attieksme Stradiņa slimnīcā, mani neārstēja tīšām!

tautaruna.lv 26.jūnijs 2018, 14:40
 
F64
Kāda Stradiņa slimnīcas paciente portālā "sudzibas.lv" dalījusies ar negatīvu pieredzi par ārstēšanos slimnīcā.
Visas ārstu darbības liecina par to, ka mani neārstēja tīšām un gribēja visu novest līdz auss nekrozei.

Paciente uzskata, ka ārsti viņu neārstēja tīšām un gribēja novest līdz slilmības nopietnākai fāzei.

"2018. gada 9. jūnijā es atbraucu uz Stradiņiem ar sarkanu, iekaisušu un spīdīgu ausi. Mani aizsūtīja uz otolaringoloģijas nodaļu un nozīmēja ārstu, kura mani “ārstēja” ar ciprofloksacinu, Dolmen un tavegilu. Šī ārstēšana bija ar nulles rezultātu, auss palika milzīga, sarkana, satūkusi un spīdīga. Ārste neko nemainīja ārstēšanā.

Es vērsos pie nodaļas vadītājas un teicu, ka jau nedēļu man nav uzlabojumu. Viņa man atbildēja, ka tā ir tāda slimība, neko nevarot izdarīt. Tad es teicu, ka, ja ārstēšana nav efektīva, jāmaina ārstēšanas taktika. Tad nodaļas vadītāja vienkārši pagriezās un aizgāja prom.

Veselu nedēļu mani neārstēja, jau sāka pietūkt otrā auss. Man palaimējās, ka auss izmirka, un mani atstāja slimnīcā. Slimnīcā ir noteikums, ka dienas laikā pacients nevar vērsties pēc palīdzības pie cita ārsta. Vienīgā iespēja ir gaidīt nakts dežūru. Tā es arī rīkojos. Dežūrārsts nozīmēja jaunu sistēmu, kas man palīdzēja, jau pēc pirmās sistēmas sākās uzlabošana. Dežūrārsts man pateica arī diagnozi. Tas ir auss perihondrīts, auss skrimšļa iekaisums. Ar šādu diagnozi ir ļoti svarīgi pēc iespējas ātrāk uzsākt ārstēšanu, jo citādi sākas auss nekroze.

Visas ārstu darbības liecina par to, ka mani neārstēja tīšām un gribēja visu novest līdz auss nekrozei. Otolaringoloģijas nodaļā notiek daudz savādu darbību, man pat ir bail, ka mani tīšām inficēja ar kādu slimību," raksta paciente.

Tikmēr komentētāji norāda, ka, iespējams, sieviete pārspīlē, īpaši, izlasot pēdējo rindkopu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:51

Jaunākās diskusijas