Atpakaļ uz nra.lv

Karstus sveicienus Ziemassvētkos sūta "Erota 2018" zvaigznes

Portāls nra.lv 21.decembris 2017, 23:30
 
Publicitātes foto
Draiskus sveicienus Ziemassvētkos ir sarūpējuši “Erota 2018” mākslinieki, kuri gada skaistākos svētkus atzīmē īpašā veidā un ziemīgajās noskaņās dalās arī ar saviem faniem.

Talantīgā pieaugušo filmu aktrise no Prāgas Terra Twain prot ne tikai sekot režisora norādījumiem uz filmēšanas laukuma, bet arī pati darina tērpus - viņai ir savs modes zīmols. Mākslinieces Ziemassvētku kolekcijā ir atrodami patiesi pikanti apģērba gabali dāmām, kuru valkātājas spētu izkausēt ikvienu vīrieti. Festivālā „Erots 2018” Terra būs sastopama kopā ar savu labu draudzeni Izabellu (Isabella Chrystin), kura mūs svētkos sveic ar seksīgu selfiju rūķa cepurē un atrāda savas jaunās krūtis pēc nesen veiktās plastiskās operācijas.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Īsts baudījums daiļajam dzimumam festivālā būs vīriešu striptīzs. Vīrišķīgi spēcīgais striptīza duets “Extazy” svētkos pozē kopā ar draudzenēm no apvienības “Euphoria”, ar kurām parasti uzstājas kopā šovos Maskavā. Viņi nerātnajā kartiņā atrāda savus kailos torsus uz sniegotas ainavas, iespējams, kārdinošākajos Ziemassvētku vecīša tērpos, kādus gadījies redzēt.

Publicitātes foto

Ne visi Ziemassvētkus sagaida ģimeniski! Vīriešu striptīza zvaigzne Enjoy adventi ieskandina deju klubos. Puisis, saģērbts kā Ziemassvētku rūķis, dejo ap stabiem un izskatās īpaši neķītri un pavedinoši - īsts kārumiņš meitenēm! Savukārt “Erots” veterāni, saldais pārītis Caroline de Jaie un Max Rajoy, kuri Ķīpsalā ciemosies jau ceturto reizi, arī sagatavojuši jaukus selfijus.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Erotiskā teātra trupa no Amsterdamas “Olifanttakeover” kā vienmēr ir neatkārtojami radoši un savā burleskas šovā apspēlē svētku tematiku, ietērpjoties greznos trīs gudro tērpos - tā kā viņi ir duets, šogad mums nāksies iztikt ar diviem gudrajiem.

Publicitātes foto

Ja Ziemassvētku vecītis būtu īsts, tad seksīgā somiete Irīna Tundra būtu viņa mīļākā palīdze - daiļava bildēs pozē tik tikko augumu piesedzošā elfu meitenes tērpā ar zaļu cepurīti. Arī toplesa baleta trupa “Lady-X” no Baltkrievijas ir gatava palīdzēt Salatēvam. Meitenes vienmēr izceļas ar īpaši grezniem tērpiem un graciozām kustībām - šoreiz sievišķīgais trio pozē pie eglītes un dāvanām skaistos baltizilos sniegbaltīšu tērpos ar sudraba akcentiem.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

„Erota 2018” zvaigznes Ziemassvētkus ir padarījušas patiesi karstus, taču februāris būs vēl svelmaināks - kā zināms, divu kaislīgu nakšu garumā - 16. un 17. februārī - “Erota 2018” apmeklētāji varēs baudīt pikantu erotisko programmu ar karstasinīgām pornodīvām, valdzinošiem sieviešu un nerātniem vīriešu striptīziem un citiem seksuāli piesātinātiem priekšnesumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas