Saldū, Kalnsētas parkā šovasar atgriežas festivāls “Saldus Saule”

Pēc divu gadu pārtraukuma Saldū, Kalnsētas parkā šovasar atgriežas festivāls “Saldus Saule”. Šogad festivāls notiks 22. un 23. jūlijā. Arī šogad uz skatuves kāps gan leģendāras un visiem zināmas zvaigznes, gan arī pavisam nesen iepazīti lieliski mākslinieki.
15.06.2022. Publicitātes materiāls Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Publicitātes foto

Tāpat kā iepriekšējos festivālos “Saldus Saule”, no piekdienas pievakares līdz svētdienas pusdienlaikam pļavā pie upītes būs pieejama festivāla telšu pilsētiņa, notiks atrakcijas, būs festivāla gadatirgus, ēdieni un dzērieni, bet visam pāri -

daudz labas mūzikas un festivālam “Saldus Saule” raksturīgā īpaši siltā kopābūšanas un dzīves svinēšanas atmosfēra.

Piektdien, 22. jūlijā festivāla vārti vērsies plkst 17.00, pirmie mākslinieki uz skatuves kāps 18.00, un pasākums notiks līdz 4.00.

Gan piektdienas vakarā, gan sestdien no 10.00 rītā pļavā darbosies festivāla gadatirgus; sestdien plkst. 12.00 sāksies bērnu koncerts “Saldus saulīte”, kuru visi ir aicināti apmeklēt bez maksas, savukārt festivāla vakara daļa sāksies plkst. 16.00.

Šogad festivālā uzstāsies “Dzelzs Vilks”, “Citi Zēni”, Ivo Fomins, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Dzeltenie Pastnieki”, “Sudden Lights”, Louie Fontaine, “Bloody Heels”, “Indygo”, “Colt”, “DivDiv”, “Rusted Wheel”, “Linga&Frišs”, “Opus Pro”, Johnny Salamander un citi mākslinieki. Pilna festivāla programma tiks izziņota vistuvākajā laikā.

Pirmais festivāls “Saldus Saule” notika tālajā 1987. gadā ar mērķi godināt talantīgā un leģendārā mūziķa Ērika Ķiģeļa piemiņu, un ir senākais no joprojām notiekošajiem vasaras rokfestivāliem. Iepriekšējais, 2019. gadā notikušais festivāls pulcēja īpaši lielu apmeklētāju skaitu.

Festivālu atbalsta A/S “Aldaris” un Saldus novada pašvaldība.

Visas 2020. un 2021. gadā uz festivālu iegādātās biļetes ir derīgas šī gada festivāla apmeklēšanai. Biļetes pieejama mājas lapā www.saldussaule.lv

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā