Atpakaļ uz nra.lv

Rīgā no slimnīcas aizbēg Covid-19 pacients; iesaistās policija

tautaruna.lv 6.maijs 2021, 13:09
 
f64.lv, Kaspars Krafts
Galvaspilsētas policisti gaišā dienas laikā dzinuši pēdas kādam Covid-19 slimniekam, kurš bez ārstu ziņas bija pametis slimnīcu, vēsta “Degpunktā”.
Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins stāsta, ka 1. maijā, plkst. 13.00 RPP tika saņemta informācija, ka no Infektoloģijas centra stacionāra bija aizgājis 43 gadus vecs Covid-19 slimnieks.

Ziņa par notikušo nodota visām Mežciemā, Purvciemā, Teikā un tuvējā apkaimē strādājošajam policijas patruļām, un drīz vien meklējumi vainagojušies panākumiem, kad Teikā, Lielvārdes ielā, pamanīts kāds aprakstam atbilstošs kungs.

RPP Vidzemes pārvaldes pārstāvis stāsta, ka, uzrunājot vīrieti un noskaidrojot viņa personību, tika noskaidrots, ka viņš ir atstājis infektoloģijas slimnīcu.

Šādu soli vīrietis skaidrojis ar neizturamiem apstākļiem un neizskaidrojamām bailēm palikt slimnīcā.

“Es nobijos. Nezinu [no kā]. Man vienkārši sākās panika un viss. Vienkārši, nereāla panika. Es viss, līdz pēdējam sēdēju, sēdēju, bet tad viens tur izrāva katetru, viņam sāka tecēt asinis. Tās asinis un viss, es sapratu, ka mājās,” teica vīrietis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:06

Jaunākās diskusijas