Atpakaļ uz nra.lv

Uzzini, kāda ir tavas zodiaka zīmes visspēcīgākā atkarība

tautaruna.lv 4.maijs 2021, 10:00
 
pexels.com
Katras zodiaka zīmes pārstāvjiem piemīt, kas tāds no kā ir grūti atteikties. Ne vienmēr atkarība saistās ar kaut ko sliktu un veselībai kaitīgu, raksta "Zodiac Fire". Noskaidro no kā visticamākais tu esi atkarīgs, balstoties uz savu zodiaka zīmi.

Auns

Atkarība: vēlme paveikt visu ātri un nekavējoties

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir "straujas dabas". Auniem ir vēlme paveikt visus ikdienas darbus un pienākumus ļoti ātri, un nekavējoties. Tādējādi var ciest to kvalitāte un pats Auns sastapties ar "izdegšanu", kas var rezultēties depresijā. Bieži "straujās dabas" dēļ Auni ir atkarīgi no kofeīna. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem visbiežāk patīk stipra kafija, kas tos uztur mundrus. Tādējādi var rasties atkarība no kofeīna, jo Auni dienā spēj izdzert neskaitāmas tases ar šo dzērienu.

Vērsis

Atkarība: nekontrolēta ēšana

Vēršiem patīk labi un kārtīgi paēst. Varētu teikt, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir kā apsēsti ar ēdienu, jo viņi ir gatavi ēst jebkur un jebkurā laikā. Pandēmijas laikā, kad visbiežāk uzturāmies mājās, Vēršus bieži vien var sastapt virtuvē našķojoties ar dažādām delikatesēm. Vērši neatteiksies nekad no ēdiena. Viņi ir gatavi ēst, sākot no ceptiem kartupeļiem, beidzot ar izsmalcinātiem fraču sieriem. Līdz ar to, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk ēst, tas var radīt arī sekas - lieko svaru.

Dvīņi

Atkarība: slāpes pēc jaunām zināšanām

Dvīņu lielākā atkarība saistās ar jaunu zināšanu gūšanu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji "iedegas" ik mirkli, kad viņiem ir iespējams uzzināt vai apgūt ko jaunu. Viņi ir kā izslāpuši pēc jaunām zināšanām, tāpēc jaunu lietu apguve viņos rada prieku. Dvīņi nemitīgi meklē patiesību un priecājas par to, ka redz apkārtējo pasauli citādāk, nekā vairums citu cilvēku. Viņiem ir viegli aizrauties ar dažādām sarežģītām lietām un sākot par to runāt, viņus būs grūti apstādināt.

Vēzis

Atkarība: dzīvošana pagātnē

Vēžiem ļoti patīk pārdomāt dažādas lietas, notikumus un situācijas, kurās bija nonākuši. Šī ir ļoti aktuāla atkarība Vēžu vidū, kas šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem var radīt grūtības, jo viņi nepārtraukti dzīvo pagātnē, domājot un pārcilājot prātā dažādus pagātnes notikumus. Šāda pagātnes notikumu analīze var raisīt pārāk lielu paškritiku, tādējādi tas var attīstīties līdz sevis nicināšanai.

Lauva

Atkarība: sevis mīlēšana

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ļoti liels ego. Tādējādi Lauvas var kļūt apsēstas ar savu ārējo izskatu, pārmērīgi cenšoties saglabāt savu jauneklību. Pateicoties savam augstajam ego, Lauvas var ķerties klāt pie dažādiem līdzekļiem, lai sevi uzturētu formā, sākot no nemitīgas sportošanas, līdz pat plastiskajām operācijām. Lauvas vienkārši sevi ļoti mīl, taču neredz to, ka brīžiem ar pārlieku lielo mīlestību, sev nodara pāri.

Jaunava

Atkarība: tīrības mānija

Jaunavas ir īsti kārtības un tīrības mīļi. Viņi nevar ciest, ja apkārt valda nekārtība. Tādējādi šīs zodiaka zīmes pārstāvjus var dēvēt par pedantiem. Nonākot vietā, kur apkārt valda nekārtība, Jaunavas steigsies visu piekārtot un sakopt. Varētu šķist, ka šī ir pavisam nevainīga atkarība, taču tas var radīt obsesīvi kompulsīvos traucējumus. Cilvēki, kuri cieš no obsesīvi kompulsīviem traucējumiem izjūt uzmācīgas domas un veic kādas darbības, kas atkārtojas atkal un atkal.

Svari

Atkarība: iepirkšanās

Svariem ļoti patīk iepirkties un doties uz veikaliem, kas ļoti ātri izraisa atkarību. Brīžos, kad šīs zodiaka zīmes pārstāvji jūtas nomākti vai satraukti, pirmais, kas nāk prātā, lai uzlabotu garastāvokli, ir iepirkšanās. Ar iepirkšanos Svari cenšas kompensēt nepatīkamās emocijas, jo iegādājoties ko jaunu, vienmēr rodas prieks. Nav nozīmes, ko iegādāties, vai tas būtu jauns apģērbs, kosmētika vai interjera priekšmeti, Svariem patīk tērēt naudu. Līdz ar to ir nepieciešams sekot līdzi savām finansēm, lai tēriņi nekļūtu lielāki par ienākumiem.

Skorpions

Atkarība: gultas prieki un izvirtības

Skorpioni ir ļoti kaislīgas būtnes un viņiem ir nozīmīgs fiziskais kontakts. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir zināmi ar savām nepārtrauktajām dzimumtieksmēm un vēlmi eksperimentēt guļamistabā. Brīdi, kad šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir patiesi iemīlējušies, viņu iekāre kļūst nekontrolējama. Attiecībās ar Skorpionu nekad neies garlaicīgi.

Strēlnieks

Atkarība: azartspēles

Strēlniekiem patīk riskēt un uzņemties risku. Tomēr tas var nelabvēlīgi ietekmēt šo horoskopa zīmju pārstāvjus. Strēlniekiem ir viegli iekļūt azartā un pēc vienas veiksmīgas azartspēļu zāles apmeklēšanas, viņi var kļūt atkarīgi. Nav nozīmes vai tas būtu pokers, vai totalizators, vai, kas cits, kur tiek liktas likmes, Strēlniekiem patīk azarts. Ievērojot mērenību tas nav nekas kaitīgs, tomēr Skorpioniem ir jābūt uzmanīgiem ar azarstpēļu spēlēšanu un derībām.

Mežāzis

Atkarība: darbaholiķis

Mežāži ir ļoti produktīvi un viņiem patīk strādāt, būt nodarbinātiem. Tomēr, kas par daudz, tas par skādi. Bieži vien Mežāži ir tik ļoti pārņemti ar darbu, ka nespēj rast laiku atpūtai, jo vēlas paveikt arvien ko jaunu. Iesākot veikt kādu darbu, Mežāži tam nodosies ar visiem 110%, līdz tas tiks pabeigts. Mežāžiem nepatīk iesākt vienu lietu un to pamest, tāpēc viņi nodosies darbam līdz brīdim, kad tas tiks paveikts. Tomēr šāda pārlieku lielā nodošanās darbam var radīt "izdegšanu".

Ūdensvīrs

Atkarība: alkohols

Brīžos, kad Ūdensvīriem viss ir apnicis, viņi nepatīkamās domas cenšas aizdzenāt ar kādu glāzi grādīga dzēriena. Kā ūdens zīmes pārstāvji, Ūdensvīriem patīk dažādi dzērieni, sākot no augstākās klases dzērieniem, beidzot ar lētiem sarkanvīniem. Šo zodiaka zīmju prāt, alkohols palīdz nomierināt sakāpinātās emocijas. Tomēr no pārmērīga alkohola lietošanas, nākamajā dienā Ūdensvīri var saskarties ar smagām sekām - paģirām.

Zivs

Atkarība: atkarību varā

Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem dažādi sliktie ieradumi mēdz "pielipt" visai bieži. Zivīm ir jāmēģina sevi kontrolēt un sekot līdzi tam, ko viņi dara ikdienā. Nereti brīžos, kad Zivis jūtas nomākti, viņi var ķerties klāt pie alkohola, vai bēdu mierināšanas ēdienā. Zivīm ir grūti ar paškontroli, tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem var rasties vairākas atkarības.


Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas