Atpakaļ uz nra.lv

Astroloģe par pilnmēnesi: Tā ietekmi jutīsim vairākas dienas

tautaruna.lv 27.aprīlis 2021, 15:12
 
Ekrānuzņēmums
Krievu astroloģe Tatjana Borša sociālajā vietnē Instagram brīdina, ka šodien ir pilnmēness un tā ietekme būs jūtama vairākas dienas.

Šī pilnmēneša laikā Mēness atradīsies ļoti tuvu zemei, tāpēc tā ietekme būs jūtama vēl vairākas dienas.

"Šis periods būs drudžains, aktīvs un grūts! Esiet uzmanīgāki viens pret otru un atcerieties sapņus, kuru pieredzēsiet šajās dienās. Tie var izrādīties pravietiski. Esiet piesardzīgi braucot ar automašīnu! Tās ir pilnmēness negatīvās puses," raksta Tatjana.

Taču viņa atklāj arī šī perioda pozitīvos aspektus. "Pozitīvi ir tas, ka šis laiks ir labvēlīgs biznesa tikšanām, mīlas randiņiem, draudzīgs uzņēmumiem un dažādām izrādīšanās aktivitātēm, piemēram, reklāmām un prezentācijām," atklāj astroloģe.

Jau vēstīts, ka latviešu astrologs Kristaps Baņķis atklāj, ka šonedēļ sākusies pilnmēness nedēļa, kad reti kas notiks pēc plāna: "Novēlu mierīgu un sakarīgu Pilnmēness nedēļas sākumu. Nepajolīgu. Pēc plāna reti kas notiks, galvenais ir netaisnoties, neķert kreņķi un nerakt pa dziļu. No ērgļa lidojuma," teikts ierakstā.

Tatjana Borša ir krievu astroloģe ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi. Viņa piedalījusies arī vairākos populāros televīzijas šovos un ir vairāk nekā 40 grāmatu autore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas