Atpakaļ uz nra.lv

Circene par vakcinācijas un Covid pasēm: Tā nav cilvēktiesību pārkāpšana, tā ir realitāte

tautaruna.lv 15.aprīlis 2021, 15:14
 
Lauris Aizupietis/F64
MFD veselības grupas galvenā ārste ginekoloģijā Ingrīda Circene kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Preses klubs" paudusi viedokli par vakcinācijas procesu Latvijā.

Circene uzskata, ka Latvijā konsekventi jāpieturas pie vienota plāna, kura mērķis ir "kā iziet no pandēmijas, pamatojoties uz epidemiologu teikto".

"Patreiz mēs vispār neredzam gaismu tuneļa galā," pauž Circene.

Viņa norāda, ka cilvēku vēlmi vakcinēties varētu veicināt, piemēram, vakcinācijas vai Covid pases. Circene pauž, ka cilvēkiem, kuri ir "droši sabiedrībai", jābūt priekšrocībām, lai šādu iedzīvotāju skaits palielinātos.

"Ja ir pārslimojis vai ir negatīvs tests, vai ir vakcinācijas pilns kurss pabeigts, tad šiem cilvēkiem ir kaut kāda iespēja vairāk kaut ko darīt. Ticiet man, tā nav nekāda cilvēktiesību pārkāpšana, tā vienkārši ir realitāte," norāda Circene.

Šādiem cilvēkiem, viņasprāt, jābūt "caurlaidēm brīvajai dzīvei", jo šobrīd neviens neredz vakcinācijas priekšrocības, jo arī vakcinētajiem jāievēro ierobežojumi. Kā piemēru viņa min to, ka nav pareizi, ka vakcinētiem cilvēkiem, tiekoties savā starpā, jāvalkā sejas aizsargmaskas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas