Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Muzeji viens otru izaicina un rada amizantus jokus

Anete Ošleja 3.aprīlis 2021, 19:33
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Latvijas muzeji joku dienā, 1. aprīli, sociālajos medijos publicēja dažādus amizantus kadrus. Lūk, atskats uz muzeju izveidotajiem jokiem!

Kuldīgas novada muzejs savā "Facebook" lapā ievietoja "memes", kurās atspoguļotas muzeja krājumos esošās fotogrāfijas, kurām klāt ir pievienots amizants teksts.

Kuldīgas novads izlēma izspēlēt izaicinājumu un aicināja citus Latvijas muzejus turpināt iesākto, un dalīties ar savām idejām.

"Par godu Joku dienai esam izveidojuši dažas mēmes, ar kurām vēlamies padalīties. Aicinām jūs pasmaidīt par laiku, kurā dzīvojam, lai kaut uz brīdi piemirstas visas šī brīža grūtības," tā Kuldīgas novada muzejs uzrunāja sociālo mediju lietotājus.

Kuldīgas novada muzeja izaicinājumam atsaucās vairāki citi muzeji. Arī Valmieras Muzejs izveidoja asprātīgus jokus.

"Paldies Kuldīgas novada muzejs par izaicinājumu, mēs atsaucamies un sekojot līdzi piemēram, izveidojām vairākas mēmes, izmantojot mūsu krājumā esošās fotogrāfijas, pielāgojot tās šodienas situācijai," interesantajā izklaidē iesaistījās ar Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs.

Arī Dzelzceļa muzejs pieņēma izaicinājumu un izveidoja vairākus amizantus jokus!

Līdzīgi arī kā citi muzeji, aktivitātē piedalījās arī Olaines Vēstures un mākslas muzejs.

"Arī mēs metamies iekšā 1. aprīļa muzeja joku maratonā! Paldies Kuldīgas novada muzejs par iedvesmu," pauda Raiņa un Aspazijas vasarnīca.

Latvijas Nacionālais Vēstures Muzejs iepriecināja sociālā medija lietotājus ar savām radošajām izpausēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas