Atpakaļ uz nra.lv

Kurām horoskopa zīmēm ir stipra veselība

tautaruna.lv 6.aprīlis 2021, 7:00
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Ir cilvēki, kuri slimo ļoti reti, tāpēc var šķist, ka viņu veselība ir lieliska. Astrologi atklāj, kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem tiešām var būt laba veselība, raksta "rsute.ru".

Vērsis

Vērši gandrīz nekad nesūdzas par savu pašsajūtu, jo viņiem ir jādodas uz priekšu, un nekas viņus nevar atturēt to darīt, pat neliels nogurums. Ja ir kāda veida epidēmija, tad tieši Vērsis varēs teikt, ka viņš vienmēr jūtas lieliski. Daudzi cilvēki apskaustu šīs zīmes pārstāvju labo veselību.

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji lūgs palīdzību ārstam tikai tad, ja viņu stāvoklis jau sāks raisīt nopietnas bažas. Ja Dvīņi saskaras ar parastu saaukstēšanos, tad viņi neiet pie ārstiem. Tas var būt saistīts ar faktu, ka cilvēkiem, kas dzimuši zem šādas zvaigžņu kombinācijas, būs žēl pavadīt laiku, guļot mājās, ja nav temperatūras vai kaut kas nopietns.

Jaunava

Jaunavas no dabas nav apveltītas ar spēcīgu imunitāti, taču, neskatoties uz to, šīs zīmes pārstāvjiem ir lieliska veselība. Tas ir saistīts ar faktu, ka Jaunavas ļoti uzmana savu veselības stāvokli. Ja rodas pat kāda neliela problēma, tad Jaunava nekavējoties dosies pie ārsta.

Zivis

Zivis lielu uzmanību velta savai imunitātei. Lai to sargātu, Zivis vienmēr ģērbsies silti, lai nesaltu, kā arī mēģinās ievērot veselīgu dzīvesveidu. Pateicoties tam, infekcijas reti "pieķeras" Zivīm.

Ir svarīgi piebilst, ka citu zodiaka zīmju pārstāvjiem var būt lieliska veselība, taču ir svarīgi neaizmirst par to rūpēties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas