Atpakaļ uz nra.lv

5 epizodes, kuras sabojājušas Meganas un Keitas attiecības

tautaruna.lv 19.marts 2021, 18:00
 
PA/Scanpix/Leta
Avoti atklājuši vairākus incidentus, kuri raisījuši nesaskaņas starp Meganu Mārklu un Ketrīnu Midltoni, raksta "The Mirror".

Jau ziņots, ka lielāko uzmanību izpelnījies incidents ar puķu meiteņu tērpiem Meganas kāzām 2018. gadā. Ārvalstu mediji toreiz ziņoja, ka Megana saraudinājusi Keitu, kamēr nesenajā intervijā Oprai bijusī amerikāņu aktrise apgalvoja, ka Kembridžas hercogiene saraudinājusi līgavu, taču vēlāk atvainojusies ar ziediem.

Interesanti, ka avoti ziņo, ka Megana Keitas dāvātos ziedus esot iemetusi atkritumu tvertnē un aizcirtusi Keitas priekšā durvis. Megana gan apgalvo, ka esot pierādījumi, kas liecinot par labu viņas versijai.

Vienu brīdi abi pāri tika dēvēti par "fantastisko četrnieku", kad kopā pievērsās arī projektiem. Avoti norāda, ka spriedze starp abiem brāļiem arī raisījusi plaisu starp prinču sievām. Arī intervijā Harijs atzina, ka viņa attiecības ar brāli šobrīd ir vēsākas, bet pauda, ka "laiks dziedē visu, cerams".

Keita esot viena devusies iepirkties bez Meganas. Lai gan abas dāmas bija izteikušas vēlmi doties iepirkties kopā, vēlāk Keita pamanīta viena automašīnā bez Meganas.

Valsts svētku dienā 2020. gadā, kad Harijs un Megana jau bija atteikušies no karalisko pienākumu pildīšanas,Vestminsteras abatijā starp abiem pāriem valdīja spriedze. Pāri savā starpā ieturēja distanci.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas