Atpakaļ uz nra.lv

16 gadus vecs puisis atzīstas, ka nogalinājis ģimeni

tautaruna.lv 6.marts 2021, 18:18
 
F64
Krievijā, Permas apgabalā, tiek noskaidroti traģēdijas apstākļi, kas saistīti ar nežēlīgu visas ģimenes slepkavību. Galvenais aizdomās turamais ir 16 gadus vecs pusaudzis, kurš sākotnēji tika uzskatīts par upuri.

Viss notika Oktjabrskas ciematā. Izmeklētāji paziņoja, ka kādā privātmājā tika atrasti 41 gada vecas sievietes, viņas 12 gadus vecās meitas un 16 gadus vecā dēla līķi.

42 gadus vecais tēvs tika noteikts par aizdomās turamo. Policija sāka vīrieti meklēt. Vēlāk parādījās informācija, ka slepkava, iespējams, slēpjas mežā, tāpēc brīvprātīgie nolēma pievienoties meklējumiem. Tās pašas dienas vakarā kļuva zināms, ka miris patiesībā ir 42 gadus vecais tēvs, nevis viņa 16 gadus vecais dēls. Noslepkavotā vīrieša ķermenis bija tik sagraizīts, ka izmeklētāji kļūdījās, uzskatot, ka tas ir pusaudža līķis.

Kad kļuva skaidrs, ka tēvs ir starp mirušajiem, policisti sāka meklēt dēlu. Izrādījās, ka viņš bija devies uz Jekaterinburgu, kur tika atrasts tās pašas dienas vakarā.

Jaunietis saviem ģimenes locekļiem uzbruka ar cirvi, no gūtajām traumām viņi notikuma vietā nomira. Pēc nozieguma izdarīšanas pusaudzis ar taksometru aizbēga ārpus Permas teritorijas.

Nopratināšanas laikā dēls atzinies slepkavībā un pastāstīja, ka viņš vispirms nogalināja savu māti un 12 gadus veco māsu, bet pēc tam sagaidīja tēvu.

Pusaudzis pastāstīja, ka "pēdējais piliens" bija strīds, jo viņš nevēlējās iet uz skolu. Viņš apzināti sagraizīja tēvu ar cirvi, lai policija viņu neatpazītu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas