Atpakaļ uz nra.lv

Viņķeles ieraksts izpelnās asu kritiku soctīklos

tautaruna.lv 25.februāris 2021, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Bijušās veselības ministres Ilzes Viņķeles ieraksts mikroblogošanas vietnē Twitter izpelnījies asu citu lietotāju kritiku.
"Lēmumu pieņēmējiem Covid19 ierobežojumu pasaule ir visai plakana. Reālajā dzīvē aiz tiem ir cilvēki ar reālām ikdienas problēmām. Kamēr neskatīs bildi kompleksi, ar katru dienu nogurums un nepakļaušanās vien pieaugs," rakstīja bijusī veselības ministre.

Tikmēr Twitter lietotāji asi reaģēja uz šo ierakstu, veltot Viņķelei neglaimojošus komentārus.

Interneta lietotāji pauž, ka Viņķelei bija iespēja skatīties kompleksi, taču viņa pati to neizmantoja.

"Kurš nu būtu runājis... Pateicoties Jums, Latvija atteicās no 800 000 vakcīnām ar augstāko efektivitāti un tagad jāiztiek 65% efektivitātes vakcīnu. Un vēl nav pat skaidrs, cik lielā apjomā un ar kādu regularitāti to saņemsim. Piedodiet, bet cilvēkiem atmiņa sāk uzlaboties," teikts kādā komentārā.

"Jums bija iespēja skatīties bildi kompleksi, novembrī pasūtīt pieejamās vakcīnas, lai jau no janvāra vakcinācijas temps būtu kā Lietuvā. Tagad lūdzu muti ciet, un priecājieties, ka no Jums nav pieprasīts kompensēt radītos zaudējumus," pausts vēl kādā komentārā.

Vēl kāds raksta: "Redz, I. Viņkeles kundze attejot kādu brīdi no aktīvās politikas spēj loģiski apskatīties uz dzīvi ar skatu no malas. Bet ar to secinu, lēmumu pieņemšanā Jums nevajadzētu turpmāk būt."

Iepriekš vēstījām, ka Viņķele, esot vēl ministres amatā, STV pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" atklājusi, kā tiek galā ar kritiku.

"Tas, kas palīdz, apzināšana, ka tā jau ir mana izvēle. Proti, tas, ko es daru, tā ir mana izvēle un es to daru tik ilgi, kamēr man tas šķiet ar pievienoto vērtību un, kamēr es to varu izturēt. Un tā lielā māksla ir noķert brīdi, kad vairs nevar izturēt," stāstīja Viņķele.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas