Atpakaļ uz nra.lv

Trīs attiecībās prasīgākās horoskopa zīmes

tautaruna.lv 27.februāris 2021, 11:02
 
pexels.com
Uzzini, kuras horoskopa zīmes attiecībās ir prasīgas. Portāls "Your Tango" atklājis, kuru horoskopa zīmju pārstāvji attiecībās mēdz radīt spriedzi.

Vēži var ļoti pieķerties partnerim un kļūt pašīpašnieciski. Viņi dažreiz attiecībās jūtas nedroši. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji attiecībās ir visprasīgākie. Ja viņu partneri uzreiz neatbild īsziņām, zvainiem vai e-pastiem, Vēži var sadusmoties un apšaubīt savas attiecības.

Lauvām patīk lieli žesti, kad viņi cenšas izrādīt savas jūtas un to sagaida arī no partnera. Lauvām nepieciešama uzmanība un apliecinājumi. Viņi uzskata, ka, ja partneris Lauvas patiesi mīl, tad viņam jāizrāda pūles un jānoskaidro, kas patīk Lauvām un tas jārealizē. Ja Lauvas nedabū ko vēlas attiecībās, viņi partneri apmācīs.

Skorpioni ir greizsirdīgi un attiecībās tas var būt apgrūtinoši. Viņiem ir izteiktas, saspīlētas emocijas un Skorpioni labprātāk rīkojas, nekā runā par savām jūtām. Kad Skorpioni notic, ka viņiem ir iemesls greizsirdībai, viņi kļūst apsēsti un var neredzēt, ka kļūdījušies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas