Atpakaļ uz nra.lv

Vai vajag? Cilvēki kritizē hokeja čempionāta norisi Latvijā

Baiba Puriņa 3.februāris 2021, 9:30
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
Kā zināms, vakar Starptautiskā Hokeja federācija lēma, ka viss Pasaules čempionāts hokejā norisināsies Rīgā. Lai gan latviešiem hokejs ir "svēta lieta", tomēr daudzi nav pārliecināti, vai tiešām šāda mēroga pasākums Latvijai šogad nepieciešams.

Mikroblogošanas vietnē Twitter iedzīvotāji pauduši diezgan skarbus viedokļus par Pasaules hokeja čempionāta norisi Rīgā jaunā koronavīrusa pandēmijas laikā.

"Pastāstiet man: un kāds mums labums no tā hokeja čempionāta? Biļetes pārdot nevaram, tūristi nebrauks, sēdēsim mājās ar pārliecību, ka tepat netālu notiek čempionāts," - norādīts ierakstā.

"Lai kā man patiktu hokejs, neesmu pārliecināts, ka šāda mēroga pasākums Latvijā šogad ir nepieciešams - ļoti ticams, ka tribīnes būs tukšas, bet risināmo problēmu ar faniem, kārtību utt. būs milzums, jo covid sērga nekur nebūs pazudusi!" - pauž ieraksta autors.

"Applaudējam stāvus! : Latvija viena pati rīkos 2021.gada pasaules čempionātu hokejā. Oficiāli tiek atzīts - esam bagāti!" - ironizē viena no mikroblogošanas vietnes lietotājām.

"Zinu, jautāju naivi. Vai Latvija kā pandēmijas laika hokeja čempionāta rīkotājvalsts pie reizes nevar izsist arī papildus vakcīnu kravas? Mēs, uzņemot čempi, galu galā vairāk riskējam. Pfizer u.c. uz apmalēm neizskatītos slikti," pārliecināts ir komentētājs.

Jau vēstīts, ka Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis LTV raidījumā "Rīta panorāma" atzina, ka pašlaik ir nepieciešams liels darbs, lai varētu uzņemt hokeja komandas.

Iepriekš izskanēja informācija, ka Starptautiskā Hokeja federācija par čempionāta norises vietu izskata gan Rīgu, gan Bratislavu. Kalvītis atzina, ka galvenais faktors, kurš tika ņemts vērā izvēloties čempionāta norises vietu, bija izmaksas.

Pašlaik nav zināms, kāds epidemioloģiskais stāvoklis būs Eiropā laikā, kad norisināsies čempionāts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas