Atpakaļ uz nra.lv

Četrām horoskopa zīmēm februārī jo īpaša uzmanība jāpievērš savai veselībai

tautaruna.lv 5.februāris 2021, 16:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Vienmēr jārūpējas par savu veselību, taču tā ir īpaši pelnījusi uzmanību periodos, kurus astrologi uzskata par bīstamiem. 2021. gada februāris būs laiks Auniem, Vēršiem, Dvīņiem un Lauvām, kad vajadzētu ieklausīties savā organismā un neatlikt vizītes pie ārstiem, raksta "belnovosti.by".

Auns


Mēneša sākumā šīs zīmes pārstāvji ar sev raksturīgo enerģiju pievērsīsies visiem jautājumiem, kas ir viņu darba kārtībā.

Jūs daudz ko izdarīsit, tomēr pārmērīga pārpūle negatīvi ietekmēs jūsu pašsajūtu. Ja Auns nepalēninās tempu, tad februāra beigās viņš nožēlos, ka nav parūpējies par savu veselību. Turklāt astrologi brīdina, ka Auns var saaukstēties un savainoties.

Vērsis


Vērsim galvenais ir rūpēties par imunitāti. Pretējā gadījumā viņš riskē noķert infekcijas slimību, kas kaitēs veselībai. Ir piemēroti visi imūnsistēmas stiprināšanas pasākumi: pastaigas svaigā gaisā, vingrošana, sabalansēts uzturs.

Ja Vērsis tomēr saslimst, tad viņam noteikti būs jāmeklē palīdzība pie ārstiem. Pašārstēšanās nenovedīs pie pilnīgas atveseļošanās.

Vēl viens svarīgs ieteikums šīs zīmes pārstāvjiem: februārī viņiem vajadzētu atteikties no nopietna intelektuālā darba. Pretējā gadījumā galvassāpes neliks gaidīt.

Dvīņi

Februārī Dvīņiem būs jābūt īpaši rūpīgiem pret savu veselību. Vājums un reibonis ir iemesls apmeklēt ārstu, nevis vainot nogurumu. Nav arī vērts patstāvīgi uzstādīt sev diagnozi. Labāk ir uzzināt speciālista viedokli. Ja viņš saka, ka nav par ko uztraukties, tad tā arī ir.

Pēc astrologu domām, februāris ir tieši tas mēnesis, kad šīs zīmes pārstāvjiem jāsāk ievērot veselīga dzīvesveida principi.

Neatlaidību, ko Dvīņi ir gatavi parādīt, stiprinās zvaigznes, tāpēc, piemēram, atbrīvošanās no slikta ieraduma izrādīsies ātrāka un vieglāka nekā parasti. Ir pienācis laiks atmest smēķēšanu vai samazināt cukura daudzumu.

Lauva


Šīs zīmes pārstāvjiem jāpievērš uzmanība tam, ko viņi ēd, un jāatsakās no neveselīgām maltītēm, pretējā gadījumā viņiem būs problēmas ar kuņģa-zarnu trakta darbību. Pat tām Lauvām, kurass gremošana nekad nav pievīlusi, astrologi kādu laiku iesaka aizmirst par kaitīgajām "uzkodām".

Šīs uguns zīmes pārstāvjiem būtu jāatrisina arī jautājumi, kas saistīti ar redzi. Ja tā pasliktinās, jums jādodas pie speciālista, nevis jāizliekas, ka nekas nav mainījies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas