Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: pircēja vīlusies Latvijā populārā internetveikalā

tautaruna.lv 22.janvāris 2021, 17:11
 
F64
Rīdziniece pārmet populāram internetveikalam savu spēju pārvērtēšanu, jo solīto Ziemassvētku dāvanu viņas bērns tā arī nesaņēma, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Ziemassvētku dāvanu savam 12 gadus vecajam dēlam Aija nolēma iegādāties internetveikalā “xnet.lv”. Domāts darīts, taču bijusi vilšanās. Solītajā laikā dāvana nav saņemta.

Kad 16. decembrī Aija veikusi pasūtījumu, pie preces bija norādīts, ka tiks piegādāta līdz Ziemassvētkiem. Piezvanījusi uz veikalu, lai pārliecinātos, ka prece būs. Saņēma apstiprinošu atbildi, taču 23. decembrī, atkal zvanot uz veikalu, saņēma ziņu, ka prece būs vien 29. decembrī, pēc Ziemassvētkiem. Aija jūtas vīlusies, un dēls bez ilgi gaidītās dāvanas bijis ļoti apbēdināts. No pasūtījuma atteikusies, jo pēc Ziemassvētkiem vairs nebija vajadzīgs. Steigā nopirkusi dēlam citu dāvanu.

Ne tikai Aija, bet arī citi pircēji sūrojas, - internetveikals solījumu līdz Ziemassvētkiem piegādāt preci neesot turējis un radījis vilšanos.

“Xnet.lv” pārstāvis Mārcis Kronbergs skaidro, ka decembrī pieprasījums pēc precēm internetveikalos jūtami palielinājies, veikalā “xnet.lv” pat vairāk nekā 5 reizes. Gadījumos, kad esot bijuši atkarīgi no preces piegādātāja vai no veikala neatkarīgiem apstākļiem, nav varējuši laikā izpildīt pasūtījumus. Atvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas