Atpakaļ uz nra.lv

Labdaris Rīgā paglābj daudzbērnu ģimeni no soda

tautaruna.lv 20.janvāris 2021, 17:30
 
Elmārs Rudzītis/F64
Sociālajā tīklā Facebook lielu popularitāti iemantojis kādas sievietes Natālijas ieraksts, kurā viņa meklēja labdari, kas lielveikalā Rīgā palīdzēja izvairīties no naudas soda.

Izrādās, ģimene, piebraucot pie lielveikala, nebija ievadījusi stāvvietas aparātā mašīnas numuru, par ko pienāktos sods. To savukārt izdarīja kāds anonīms labdaris.

Publicējot labdara zīmīti, kas visticamāk tika atstāta pie mašīnas, Natālija rakstīja, ka meklē labdari, kas palīdzēja ģimenei izvairīties no soda.

""Prieks, ka ir tādi nevienaldzīgi cilvēki. Liels paldies! Lai arī Jums ir izdevusies diena! Draugi, lūdzu padalieties, kas zina, varbūt mana pateicība nonāks līdz adresātam. Rīga, Mūkusalas "Maxima"," rakstīja Natālija. Ar šo ierakstu Facebook dalījās vairāk nekā 4000 lietotāju.

Pēc kāda laika Natālija jau ziņoja, ka labdaris ir atradies.

"Adresāts ir atradies! Facebookam tomēr ir liels spēks, vienā dienā atrast cilvēku! Super! Liels paldies visiem, kas padalījās! Un vēlreiz paldies labajam cilvēkam, "bumerangs" ar labiem darbiem pie viņa noteikti atgriezīsies," viņa rakstīja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:20

Jaunākās diskusijas