Atpakaļ uz nra.lv

Latviešu mūziķa meita Covid-19 testa dēļ piedzīvo absurdu situāciju

tautaruna.lv 24.janvāris 2021, 15:47
 
F64
Dziesminiekam Dināram Gulbim pagājušajā nedēļā dziedāšana nebija ne prātā, jo nācās risināt nepatīkamu situāciju, kas saistīta ar Covid-19 testu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Dināra Gubja meitai bija plānota kuņģa zondēšanas procedūra BKUS pusvienos dienā. Bija nepieciešams Covid-19 tests. Testu meitene veica “E. Gulbja laboratorijā” Salaspilī dienu pirms procedūras.

Pierakstot meitu Covid-19 testa veikšanai, meitenes tētis Dinārs Gulbis jautāja, vai testa rezultāts būs līdz dienai, kad meitenei ir vizīte pie ārsta. Saņēma apstiprinošu atbildi. Arī ierodoties veikt testu, vaicāja, vai testa rezultāts būs līdz nākamās dienas pusvieniem, kad ir vizīte pie ārsta un procedūra. Saņēma apstiprinošu atbildi, taču testa rezultāta nebija ne no rīta, ne līdz plkst. 12.30.

Meitenes tētis un mamma izmisīgi centās sazvanīt laboratoriju, taču tas nebija iespējams.

Meitenei procedūru neveica, jo nebija saņemts Covid-19 analīžu rezultāts. Ar BKUS darbinieku palīdzību noskaidrojis, ka rezultātus varot vēl negaidīt, jo laboratorija pat vēl neesot sākusi testēt paņemto paraugu.

Dinārs uzskata, ka laboratorijas pārstāvji varēja kaut vai atsūtīt īsziņu, ka testa rezultāts nebūs solītajā laikā. Ne tikai velti samaksājis vairāk nekā 30 eiro par taksometru, lai meitu nogādātu pie daktera, bet iztērējis savu laiku un arī speciālista laiks palika neizmantots, jo bez Covid-19 testa rezultāta meitenei kuņģa zondēšana netika veikta un arī nevienam citam nebija iespējas šo laiku izmantot.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas