Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Ziemassvētku vecītis aicina ticēt brīnumiem

tautaruna.lv 24.decembris 2020, 17:25
 
Ģirts Ozoliņš/F64
“Ziemassvētku vecītis ir mūžīgs, pāri visām negācijām, peripētijām – viņš vienmēr bija, ir un būs un tur nekādas epidēmijas, nekādas varas nevar līdzēt!” RīgaTV 24 raidījumā “Uz līnijas” lielo svētku noslēpumu atklāja Ziemassvētku vecītis.

Ziemassvētku vecītis pārliecinoši raidījumā norādīja, ka, ja mēs neticētu brīnumam, tad mēs nespētu dzīvot, tikai tas, kas ticot brīnumam spēj skatīties uz priekšu un iet tālāk, jo tikko kāds netic brīnumam, tas nonīkst un pazūd no dzīves apvāršņa.

“Nav svarīgi, vai brīnums ir milzīgs vai niecīgs, viņam ir jātic! Ikdienu krājot kopā šīs laimītes pa divām, trijām - beigās sanāk lielā laime un to garām neviens nepalaidīs”.

Bet atbildot uz kāda skatītāja jautājumu - kas jādara, lai šajos Ziemassvētkos nesaņemtu žagarus, vecītis atbildēja: “ir labi jāuzvedas un jātic brīnumam un jādara viss, lai šo brīnumu piepildītu!”

Bet viena no svarīgākajām Ziemassvētku vecīša atziņām bija, ka “Nekas nav tik slikts, lai nebūtu kādu brīdi labs un nekas nav tik labs, lai nevarētu būt kādu brīdi slikts. Katrs saņem to, ko ir pelnījis”.

Ziemassvētku vecīša novēlējums visiem šajos svētkos: “Dārgie latvieši un visi, kas tic Ziemassvētkiem - lai šajā laikā jūsu mājā vienmēr smaržotu eglīte, smaržotu piparkūkas, lai jūsu sejās būtu prieks, laime un mīlestība. Lai jūs viens otru mīlētu tā ne tikai Ziemassvētkos, bet arī visā pārejā laikā! Lai jūs viens otram dāvātu īstu, skaistu mīlestību, jo bez mīlestības nav nekā!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas