Atpakaļ uz nra.lv

Pūces nedienas turpinās; viņš vēršas tiesā

tautaruna.lv 23.novembris 2020, 13:15
 
f64.lv, Vladislavs Proškins
Twitter turpinās dažādas diskusijas par nesen klajā nākušo informāciju par partijas "Attīstībai/Par!" un Jura Pūces darbībām. Bijušais ministrs atzīst, ka grasās iesniegt sūdzību par neslavas celšanu.

Pēc tam, kad Māris Mičerevskis izvēlējas pamest partiju "Attīstībai/Par!", klajā nāca informācija par dažādām nelikumīgām darbībām, kas skāra gan pašu partiju, gan atsevišķus tās pārstāvjus.

Partijas biedrs, bijušais Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce Twitter atzīst, ka Māris Mičerevskis ceļ viņam neslavu un viņš grasās vērsties tiesībsargājošās iestādēs, lai viņi izskata šo situāciju.

Tomēr aktīvākie Twitter lietotāji ironiski izsakās par Jura Pūces vēlmi sūdzēties tiesībsargājošās iestādēs. Komentētāji pasmejas par to, ka bijušais ministrs Mičerevski apsūdz melos. Šāda rīcība Twitter lietotājiem liekas amizanta, jo pats Pūce iepriekš centās izsprukt no sekām un meloja par Rīgas domes izsniegtu caurlaižu prasīšanu.

Pūce atzīst, ka pēc tam, kad ir dzirdējis visu to, ko Mičerevskis stāsta medijos, viņš ir konsultējies ar juristu un gatavos iesniegumu pret Mičerevski.

Twitter lietotāji atzīst, ka šāda Pūces rīcība un izteikumi nenāk viņam par labu. Latvijas Radio producente Evija Unama atzīst, ka šobrīd viss ko saka Juris Pūce, skan ļoti nepārliecinoši.

Kā zināms, bijušais partijas "Attīstībai/Par!" deputāts Māris Mičerevskis pēc aiziešanas no partijas medijos un savā Twitter kontā nāca klajā ar dažādiem paziņojumiem gan par partijas iekšienē notikušajām nelikumībām, gan par bijušā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces nelikumīgajām darbībām. Mičerevskis atzina, ka ministrs esot vēlējies iegūt Rīgas domes apmaksātu stāvvietu. Izskanot šādiem apgalvojumiem, Pūce sākotnēji šos pārmetumus centās atspēkot, sakot, ka tas bija tikai joks. Tomēr pēc laika atzina, ka tā esot patiesība un viņš atkāpās no amata.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas