Atpakaļ uz nra.lv

Šīm horoskopa zīmēm neiesaka nēsāt zelta rotas

tautaruna.lv 13.novembris 2020, 16:20
 
SWNS/Scanpix/LETA
Zelts tiek uzskatīts par Saules simbolu, kas dod spēku un pārliecību, taču, kā izrādās, ne visiem ieteicams nēsāt zelta rotaslietas, raksta "cursorinfo.co.il".
Astrologi uzskata, ka zelta rotaslietas nevajadzētu nēsāt Ūdenvīriem un Zivīm, jo zelts uz šīm horoskopa zīmēm iedarbojas pretēji - "izēd" cilvēka iekšējo enerģiju.

Zivīm un Ūdensvīriem rotaslietas, kas izgatavotas no zelta, nedos neko labu, gluži pretēji, tās tikai kaitēs. Un viņi saņems triecienus nevis pēkšņi, bet pamazām.

Kā skaidro astrologi, Zivis un Ūdensvīri nespēj kontrolēt enerģijas plūsmu, kas nāk no viņiem. Un zelts ir tas metāls, kuram nepieciešama pastāvīga enerģijas deva. Šim metālam tā kalpo kā uzlāde.

Zelts sāk smelties enerģiju no visa, kas ir apkārt. Tāpēc zelta rotaslietas var pilnībā "iesūkt" enerģiju no neaizsargātajām Zivīm un Ūdensvīriem.

Daudzi šādu astrologu pieņēmumu par zeltu uzskata par pilnīgu absurdu. Neviens cilvēks, kas pč horoskopa ir Zivs vai Ūdensvīrs, vēl nav miris, nēsājot zelta rotaslietas. Bet metāls nenoved līdz nāvei. Šiem zvaigznājiem zelts ir enerģijas vampīrs, un tas lēnām parāda savu viltību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas